Dan sa poslanicom Ljupkom Mihajlovskom

Poslanica Stranke moderne Srbije

Ostavite komentar


  1. Moderna Srbija i Klansek,mogu da naprave „djinovske stvari“,a Danasu ce pripasti jedan deo zasluga.

    1. Nisu jedini. Tu je „Metla“ desnicarska i proruska koja mlati po svima, kao sto je to radio i D(J)B. A ovi „moderni“ su od njih i nastali. Samo u Srbiji neko za koga niko nikada nije glasao moze postati poslanik(ca). Kao sto je poznato, tako je nastao i SNS. Da im ubogi Tadic nije dozvolio da uzurpiraju glasove Radikala, gde bi nam kraj bio. Posto nije uspela da obezbedi rampu u Skupstini, pitam se sta ona i njeni tamo uopste traze? Sem ako nisu Vuciceva opozicija.

      1. Moj sin je OSI 100% po jednom osnovu .Znaš li mu je Tuđa nega i pomoć umanjena za 0.5% zašto se ćuti i zašto udruženja ćute iako već godinama su na nišanu OSI kad treba da im se uveća ta jedina pomoć zvana tuđa nega i pomoć..to nama liči kao da dođe gospodin i otme prodaju iz šešira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.