Dan sa poslanicom Natašom Vučković

Poslanička grupa Demokratska stranka

Ostavite komentar


  1. Uvek mi padne na pamet isto pitanje kad citam o zivotu politicara – od cega zive, odnosno kako zaradjuju za zivot? Na to se nadovezuje pitanje o radnom iskustvu. Pa tako i na ovom primeru, ne kontam. Aktivnost u nvo i u skupstini, al gde je radna knjizica. Da nije kao i AVu negde u londonu u nekoj gvozdjari…

  2. Nataša je izuzetna osoba. Neverovatno inteligentna i obrazovana. Zaslužuje najviše pozicije. I, ne samo to, već svojim primerom i načinom rada i razmišljanja da bude uzor svima. Svska čast, Nataša! Svako poštovanje i svako dobro!

  3. Iz teksta se moze zakljiciti da je gospodji Vuckovic-Micunovic dobro i ugodno u Skupstini. Za obicne gradjane i njihove potrebe tu nema mesta. Zelim da narecena jos dugo uziva u njenim poslanickim pogodnostim, a mi koji nismo deo ovog ekskluzivnog VIP paketa pozicija – tzv opozicija cemo se vec nekako snaci.

  4. Više od 10 godina u Skupštini! Pa po čemu tebe znaju građani – šta je tvoj lični doprinos? Vreme je da ne sediš više u Skupštini Nataša – nađi mesto gde možeš da daš doprinos Srbiji – zadužila te je.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.