Dan sa poslanicom Tatjanom Macurom

Poslanička grupa Stranka moderne Srbije

Ostavite komentar


  1. Oportunista koji je prihvatio da učestvuje u cepanju DJB koje je finansirao SNS. Došla preko DJB do poslaničkog mandata, pa bezočno rasturila tu stranku stvaranjem neke pseudo poslaničke grupe, a sve pod nalogom SNS.

  2. Klasičan primer bezkrupulozne preletačice. Ne znam kakvi su bili interni odnosi u DJB, niti kakva je priroda tih raskola, nameće se zaključak da su bili veoma veliki trn u oku vladajućoj partiji svojim veoma argumentovanim diskusijama u parlamentu, ali to ne opravdava onakvo cepanje poslaničke grupe i zadržavanje mandata. Da je stvarno toliko ispravna, kako se u ovoj romantizovanoj verziji u ovom članku predstavlja, vratila bi mandat partiji koja ju je postavila tu gde jeste. Dobro se sećam onih zaklinjanja kako su to sve čestiti ljudi od integriteta i da će u nekom hipotetičkom slučaju, koji se ovde pokazao kao vrlo realan, vratiti mandat DJB. Mislim da je to učinio samo jedan od njih i niko više. Ako tu nema principijelnosti, sve ove fine priče o „ženi borcu“, padaju u vodu i poverenje se gubi. Ne bih takvima nikada dao svoj glas. Veliko razočarenje, gospođa Macura.

  3. Agresivna, preambiciozna osoba koja se ne preza ni od čega. Očekujem da uskoro dođe na vlast, možda baš kao zamena Zorane Mihajlvić, na koju podseća.

  4. Hahaha!! Koga zanima ta trećerazredna preletačica? Otkud njoj toliki prostor u vašem ,,cenjenom“ listu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.