Danijela Sremac protiv članstva Srbije u EU

Još jedan predsednički kandidat

Ostavite komentar


  1. Ovo je negovana kandidatkinja DB-a. Strasno. Ili je neiskrena Amerikanka ili neiskrena Srpkinja. Zivi u naprednoj zemlji sa jednim vrednostima a kandiduje se u Srbiji gde zagovara nesto sasvim drugo. Odvratno. Ova spodoba predstavlja samo Udbasko krilo americkih Srba koje je minorno, ali ocigledno ima sve poluge administracije.

  2. Vi nama nemate sta da ponudite. Srbija je ekonomski i na skoro svaki drugi nacin iza, ali po drustvenim zbivanjima daleko ispred USA. Mi smo naseg Donalda Trumpa izabrali jos na Osmoj sednici Saveza komunista Srbije 1987. Tada je trebalo biti pametan i hrabar, pa zapoceti program "Napravimo Srbiju Velikom", i odlucno zakoraciti u ambis, osim izabranih. Lako je sad, kad svi znamo sta ce biti. Vi ste se izgleda nameracili na ulogu Mire Markovic.

  3. Gospođa Sremac bi valjda htela da budemo deo Pan Američke unije? Šešelj hoće uniju sa Rusijom, Kazahstanom i sličnim egzotično-pustinjskim zemljama, Tito je forsirao daleke nesvrstane zemlje.
    Prosto dođe čoveku smešno. Jedina smo zemlja koja želi u nekakve unije sa državama sa kojima se ne graniči i ima minornu robnu razmenu, a ne treba da idemo u uniju sa EU, sa kojom se graničimo, imamo najveću trgovinsku razmenu, najviše gastarbajtera i kojoj geografski i istorijski pripadamo.
    Jasan pokazatelj šizofrenosti političkog rukovodstva, a time i naroda koji ga je birao.

  4. Iznenadjujuce je kako odjedanput srpska dijaspora postoji samo u Americi. A sta je sa srpskom dijasporom u Evropi, Australiji, Novom zelandu….? Ta srpska dijaspora je ocito obespravljena i njeno jedino pravo je da se vrati u postojbinu pogrebnim preduzecem ““““DRNDA““““ koju tzv. nacionalna televizija izdasno reklamira preko satelita. Samo americka dijaspora ima prava i da se kandiduje za Predsednika srpske dijaspore. Ko to nama podmece kukavicje jaje i po koji put?

  5. Danijel treba prvo da se kandiduje u svojoj drzavi SAD. Narocito zato sto je vec "pisac i gradjanin". Takve posebno vole

  6. Takav nam kandidat i treba. Ne treba mnogo pametovati što mi volimo da radimo, nego pustiti šansu svežim snagama. Svako hoće da beži iz Srbije pa dokle. Vidim da ovaj portal nije naklonjen Danijeli i da je unapred diskredituje. Ako je živela u Americi a našeg je porekla i ako želi da bude kandidat za predsednika šta je tu loșe i šta je tu "dosledno", sem ako portal nije dosledan Klintonovoj Americi..

  7. Ovako, ja bi glasao za dijasporu da nije u pitanju americka dok mi imamo i evropsku, australijsku…. dijasporu. Inace gospodja je se slikala sa sadasnjim vladarem Vucicem pa je izgubila moje poverenje tom slikom. Ja njima nista vise ne verujem s kim su oni sve u dogovoru da pokupe glasove Vuku Jeremeicu i Sasi Jankovicu.

  8. Konačno glas razuma. Ne NATO, ne EU. Ne žive Srbi samo u Srbiji. Oni koji su otišli trbuhom za kruhom, pobegli od ratova ili da napreduju u znanju bolje poznaju taj zapadni svet jer se u njemu bude i odlaze na spavanje. Tek kada odeš iz Srbije u kojoj vlada carstvo malograđanđtine, manipulacija i tranzicija koja se pretvorila u pljačku gde se ne poštuje biblijska – Ne kradi, postaneš svestan šta treba raditi da bi se vratili na pravi put. Ovaj, gde nas napredni i socijalni vode, je put u propast. U svakom pogledu.

  9. Nova Radmila Milentijevic,ministarka informisanja u vladi Mirka Marjanovica…
    Kakvi smo,ni za bolje nismo !

  10. Pa kad su"Rusi nasa braca"sto se ne preselis iz Amerike u Rusiju?!To je isto sa Srbima"patriotama"koji su pobegli na zapad pa odande pricaju Kosovo je Srbija.Svi hvale Ruse a idu da rade i zive na zapadu!

  11. Odakle se pojavila ta Danijela Sremac . Na svim njenim slikama se vidi izuzetno bogatstvo sto u gardarobi , sto u namestaju , sto u umetninama . Kako to da se pojavljuju samo pred izbore i da obecavaju med i mleka kao sto je radio i veliki vodja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.