Dejan Mijač: Idemo putem porobljenih ljudi

* Ako "Njemu" jednog trenutka prekipi, pošto je dosta uvredljiv čovek, može da se priupita "da li ja mogu malo da ošamarim" i ako oceni da to može, on se neće libiti
Reditelj poručuje mladima da treba da šetaju do Dedinja i pored Pinka

Ostavite komentar


  1. Diktator AV ne samo da je oslobodio "biznismena" Bogija Karica i skinuo ga sa Interpolove poternice, nego ga je i doveo da zajedno slave "pobedu". Prethodno je oslobodio "biznismena" Caneta, a sad se sprema da oslobodi "biznismena "Sarica", koji mu je jos preostao u zatvoru iz plejade naj poznaatijih krimosa tj. "biznismena".

  2. AV i SNS moraju otici sa vlasti u Beogradu. Kako? Tako sto ce jedina tema opozicije biti "Beograda na vodi" i Savamala. Da se ne bi ponovila predizborna AV-a kampanja za predsednika Srbije, kada je AV "dobio" izbore na nemoralan nacin, kandidat postenog Beograda mora biti vrstan pravnik ili neko ko je upoznao vlast AV "iznutra" /Rodoljub Sabic/. Posle pazljivog citanja priloga Danas-a u vezi sa bezakonjem u Hercegovackoj /25.april 2017. godine Danas/. Pre svih to bi mogli biti: Bozo Prelevic, Zoran Ivosevic, Vladimir Gajic, Vesna Rakic Vodinelic…pod uslovom da DS i Dragan Sutanovac na isti nacin /bezuslovno/ podrze jednog kandidata i kampanja pocne ODMAH. Ne sme se ponoviti predizborna kampanja u kojoj je AV pobedio – pre glasanja.Gospodin DEJAN MIJAC je u jednom tv intervjuu uporedio vlast SNS sa kutlacom koja je prerdhodno bila u g……. a sada bi ova vlast da je koristi za sipanja hrane, jer je kao oprana. Radikal ostaje radikal /samo se drugacije zove/, samo je trenutak kada ce definitivno pokazati svoje zlo, krvavo lice iz DEVEDESETIH godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.