Jeremić i Vučić na ivici incidenta u Predsedništvu

Delegacija Narodne stranke se odazvala pozivu predsednika da odmere snage

Ostavite komentar


  1. Ocekujem brzu reakciju jedinih objektivnih vesnika da nam objasne kako je na naseg dragog precednika ponovo pokusan atentat, a on se vestinom jegulje izmigoljio iz opasnosti i vec srlja dalje u nove horizonte beskonacne fantastike, gde su zidovi od cokolade a prozori od marmelade…

  2. Pa sto niste snimali tako nesto ja ne verujem. Imali ste zicer kako to se ulazi tamo a niko nema ni kameru da zabelezi sta se desilo. Ovako ce samo on ispasti pobednik a vama niko nece da veruje samo na vase reci. Eto toliko

  3. Vucic je rekao da vas petorica dodje a ne 4 a vi to niste ispostovali,i zato se mec odlaze do daljnjeg.

  4. Pojavom lokalnih pokreta, Ćute i ostalih uloga lažne opozicije počela da se smanjuje pa rešili da je osnaže.

  5. Sustina njegove vladavine je, pricati bajke i raditi stvari koje zadivljuju nepismene i polupismene, a intelektualce i pismene zaobici u velikom luku. To mu donosi glasove i proci ce, na zalost, jos dosta vremena, dok se Srbija ne oslobodi vucka. Onda mafija, pa potplacivanjen drzavnim novcem, pa mediji, pa.

  6. Ja sam član SNS od vremena kada još nisu ni došli na vlast,i nikakve koristi do dana današnjeg nemam,čak sam ostao i bez posla,i moram da kažem da su i jedni i drugi svakakvih,i svi mi znamo ponešto,neko manje neko više o malverzacijama i jednih i drugih…žalosno i treba preduzimati nešto….

  7. Kako je moguce da preCednik jedne zemlje zove na tucu „neke“ ovi se jos pojave.. Stae bre ovo? Onda jedni druge pljuju ala nivo zadruga? Lepo se oni sprdaju sa nama svi..

  8. Kakvo zamajavanje naroda. Kakav Vučić, kakav Jeremić, sve je ovo jedna predstava.

  9. Procitah negde da je Vulin saopstio da su kobre sprecile ovu dvojicu da dobiju sta su zasluzili od Vucuca.
    Da li je moguce biti veci poltron? To je neumorna trka medju perjanicama rezima…brze, jace, DUBLJE
    I dalje ne mogu sebi da obrazlozim kako ih nije sramota samih sebe.
    Ne mogu ni da zamislim da izgovaram takve stvari. Taman da mi prete zivotom pa pocrveneo bih od bede i sramote, ovi k’o dobardan. Kakvi su to ljudi??

  10. Kako Njuz net javlja da je bilo koškanja a kad je visoki zamahnuo Čora je pao.

  11. Snimak rođače! Ovako prazna priča. Danas se snima kako mali Perica bere cveće a ne ovako krupna stvar.

  12. Lepo rece sve Dr.Sasa Zivic,profesore ruka vam se pozlatila na pisanju, zivi bili i puno zdravlja.

  13. Uličarsko ponašanje jednog državnika koje nema nikakvo opravdanje.. Ako je hteo da se pošiba sa neistomišljenicima (a to je zaista za psihijatrijsku analizu..), onda se trebalo uraditi negde van očiju javnosti, pod Savskim mostom, u nekom napuštenom hangaru, ima mesta koliko hoćeš.. I na kraju je opet ispao krelac jer nije ni pretpostavio da bi se prozvani mogli zaista pojaviti! No, tu su njegovi Kerberi i dežurni lajači koji su i od ovog fijaska pokušali da naprave herojsko delo svojim nesuvislim komentarima.. Jadan je ovaj narod koji i pored očiju ništa ne vidi..

  14. Da li je The Predsednik, pre „boks meča(eventualnog)“, skinuo svoje naočare… ? Ako nije, onda nije adekvatno spreman za meč !!

  15. Za sve koji pitaju „zašto nisu snimali?“… Valjda pobogu znate da u svim zgradama sa ovakvom funkcijom postoje detektori za metal, i da na tim detektorima moraju da se ostave telefoni! Čime da snimaju onda? Digitronom?

  16. Sa Jeremicem i ekipom se htio potuci,a kod bivseg predsjednika USA Trumpa,ponizno sjedi na magarecoj stolici?Ako je i od Vucka,mnogo je!

  17. Treba da ga pozovete na televiziji javno pa da svi vidimo pravo lice Vučića jer mnogi ne znaju koje ustvari vučić

  18. Tragikomično!!! Najgore sto je Vučić 100% u pravu za sve što je rekao.

  19. Ma izaći će on opet na TV duel Nadi Macuri i ona će ga „isprsiti“ što se nije slojevito obukao.Ali Karleuši već ne bi smeo jer,nikada se ne zna sa njom,O nekom drugom da i ne pričamo…Heroj…

  20. a ha, a posle su otisli do blagajne da mu isplati apanazu za njegovu NVO za ovaj mesec…ne budimo naivni, dobro poznata rezija Srpskog Felinija…

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.