Delegacija poslanika Skupštine Kosova u poseti Medveđi, Bujanovcu i Preševu

Ostavite komentar


  1. Nazalost, Srbija moze da uci od cak i od lazne drzave Kosovo, kako se ponasa jedna iole ozbiljna drzava. Parlament odlucuje o pregovorima, postoji delegacija koja ucestvuje u pregovorima u kojoj i o kojoj ucestvuju sve stranke. A sada vec kosovski politicari i funkcioneri obilaze zvanicno i dijasporu u „okolnim“ zemljama. Aco srbine , 5:0

    1. @Aleksa
      Od Albanaca moze da se nauci samo amatersko glumatanje i nista vise u sta spada i ova „zvanicna poseta“. Spremili su oni prestavu i zaslucaj da im je bilo zabranjeno da udju u centralnu Srbiju kao odgovor na njihove zabrane. . To sto si jedan od retkih koga su uspeli da impresionarju pre svega govori o tebi.

      1. Opet komentar tipa „da komsiji crkne krava“. Takav odnos ste imali i prema HR, pa evo gde su oni danas (EU, NATO) a gde vi (Rusija, Belorusija). Mali problem sa tvojim gornjim stavom je stanje na terenu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.