Britanija napustila Uniju – zora novog doba

Ostavite komentar

  1. Ako danas sutra Britanija poželi da udje u Eu moraju da poprave vladavinu prava.Medijski mrak…Sky News ,Bbc su u rukama vladajućih struktura.Ugrožena su prava Iraca,Škota,Velsana….U protivnom Britanija će biti izolovano ostrvo!!!!

Ostavite komentar

Demostat

Dezinformacije se koriste kao oružje tokom vojnih sukoba 7

Dezinformacije se koriste kao oružje tokom vojnih sukoba

U okviru projekta „Odbrana od dezinformacija“, a pod pokroviteljstvom Ambasade SAD, devetog maja 2022. godine održana je Konferencija za medije Atlantskog saveta Srbije u saradnji sa vojnim odeljenjem Ambasade SAD u Beogradu i Istraživačko-izdavačkim centrom Demostat, na kojoj su prezentovani rezulatati istraživanja o lažnim vestima koje je Atlanski savet realizovao sa Demostatom, koji je odabran kao partner zbog očekivane objektivnosti.

Naslovna strana

14. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.