Dempsi: Srbija igra dvostruku igru

Ostavite komentar


  1. Ovo su takva lupetanja da mi je prosto neverovatno kako ih i zasto prenosite bez ikakve analize? Pazite,imate dve potpuno dijametralno razlicite izjave dva predstavnika istog Karnegi centra,jednog „Evropa“ a drugog sa sedistem u Moskvi i vi meni recite da to nije sizofrenija. Drugo: A. Vucic,koliko se god ja licno ne slagao sa njim po mnogim pitanjima,nikad nije krio zelju za dobrim odnosima sa Rusijom sa jedne i proevropskom putu sa druge strane,a sad to ispade iznenadjenje i „dvostruka igra“ Srbije. Meni je ovde jedino jasno da gdja.Dempsi jednom godisnje obrati paznju na desavanja na Balkanu ,sto je ne cini kompetentnom da daje izjave na temu. Zao mi je sto sam potrosio vreme citajuci ovaj clanak.

    1. Da tacno tako, ovo je za britanske medije one iste koji pozivaju na preispitivanje lojanosti Srbije EU. Cuj Britanci pominju neciju lojalnost EU…

  2. Vaša pausalna ocena Dzudi je ono čemu ste sami krivi. SIlite se i destabilizujete Zapadni Balkan, podrzavajući kvazi drzavu. Srbija se bori za svoje i ne krije od nikoga

  3. Srbija se trudi da uspostavi dobre odnose sa svima, ne staje ni na ciju stranu, vec ide onim putem koji je vazan za nju i njen narod.

  4. To se vi plašite uticaj Rusije i Kine na Balkanu, a ne plašite se uticaja Amerike i NATO-a. Kakvo licemerje.!!!!. Živela Rusija i Kina.

  5. Zar dvostruke igre nisu i one u kojoj se kao Srbija podrava, hvale nikada bolji odnos, obecava clasntvo u EU, prave se zajednicke vezbe sa NATO-om, pricaju se price o vrednostima i standardima a istovremeno se podrzava otcepljenje Kosova, vrse pritsci da se „drzava kosova“ ugura u medjunarodne organizacije, krsi R1244, pravi albanska vojska, dopustaju provokacije Rame, priprema se teren za oslobadjanje albanskih ratni zlocinaca itd?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.