Deo rukovodstva POKS: Vojislav Mihailović izabran za predsednika stranke 1Foto: FoNet/Božidar Petrović

Deo rukovodstva Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), koji ne priznaje Žiku Gojkovića za predsednika stranke, saopštio je danas da je za predsednika izabran Vojislav Mihailović.

Saopšteno je da je za zamenika predsednika izabran Dušan Radosavljević, a za potpredsednike Ljubinko Fjurković, Milenko Dačević, Mirko Glibo, Vladimir Jelić, Nenad Tomašević i Vladimir Đorđević.

Ta struja članstva POKS tvrdi u saopštenju da je dobila podršku delegacije Demokratske stranke Srbije (DSS), kao i princa Vladimira Karađorđevića, ali i javnih ličnosti – poput akademika Matije Bećkovića i pesnika Blagoja Bakovića.

„Sa ovog skupa dali smo i snažnu podršku našem zajedničkom kandidatu za predsednika Srbije Milošu Jovanoviću“, izjavio je Mihailović, koji je kandidat za gradonačelnika Beograda ispred koalicije NADA.

U saopštenju se navodi da će u utorak biti podnet zahtev Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu za upis u registar novog predsednika stranke Vojislava Mihailovića i brisanje starog.

Druga struja POKS ranije danas je saopštila da je izabrala Žiku Gojkovića za predsednika a Miloša Parandilovića za zamenika predsednika stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari