Desnica se, opet, razjedinila: Kako su protesti uticali na „državotvornu koaliciju“?

Ostavite komentar


  1. Desnicari i populisti, samo STO DALJE od protesta. Levica i gradjanska opcija su POBEDNICKA OPCIJA. To ko ne shvati, nikad nece biti vise na vlasti. Samo su oni na strani radnika. Do POBEDE napred

  2. Bolje je ovako da bi građani videli. Da ne dodju na vlast, pa da se onda razjedine i posvadjaju. Sve sam to gledao 2000. godine.

  3. E moja opozicijo vi ste smejurija. Vi treba da se ujedinite da narodu iznesete svoj program za napredak Srbije i nas naroda.

  4. Да ресетујемо наше памћење. Војислав Коштуница је као лидер ДСС-а на ГО своје странке, а на захтев дела ГО да се ДСС прикључи протестима, као аргумент за не учествовање у грађанским протестима дословно рекао да:“Ми нисмо уличари!“ (Питати г-дина Милана Ст. Протића да ли се тога сећа!)
    Ови нови су, очигледно, исти као и стари, само потуљенији.

  5. Idem na sve proteste protiv Vučića i mafijaške vlasti, kogod forsira podelu levo-desno u opoziciji u ovom trenutku radi u korist vlasti.

  6. Jasno je da sa cenzus partnerom Boskom i Dverima nece niko jer su bili sa svima u koaliciji, i desnima i levima. (DSS, DS, DJB) DSS je isprobani saradnik vlasti (SNS) po Beogradu. Zavetnike je napravio taj isti SNS koji im je i dalje mentor i sponzor, a POKS, kao i Crvenu Zvezdu, DB.
    Ako pratimo i biramo izmedju stranaka levice, desnice, gradjanske, evropske, srpske, antisrpske ili koje vec, onda se na kraju dana sve i dalje svodi na partizane i cetnike, SPS i POKS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.