Desničari i antivakseri pozivali na protest protiv kovid propusnica

Ostavite komentar


  1. Ja se izvinjavam a na osnovu cega ste nalepili etiketu i oslovili prisutne kao „Antivakseri“ jel im to negde pise?

  2. Sloboda je za mene svetinja! Onaj ko drugom ograničava slobodu kretanja, ima ozbiljan problem u glavi!

  3. Drzava mora da bude odlucna i njene mere moraju da se postuju, ko nece, snosice sankcije, nema pristupa drzavnim ustanovama, institucijama i tako dalje. Ugrozavanje slobode se neprestano vrsi od strane onih koji sada protestvuju i to protiv svih gradjana, na sta ovo lici da ovaj Bosko i sa njegovom minornom partijom sada ide protiv zdravlja gradjana.
    Ne daj Boze da u njegovoj drzavi zivim. Pogledajte Evropu, probajte da udjete u EU sadabez vakcinacije ili odgovarajuceg dokumenta, to jre rezultata pronosenja ovaakvih laznih prica i proizvod manipulacije.
    Zato se pune bolnice i mi obicni gradjani ne mozemo da se normalno lecimo, jer je sve usmerono na borbu protiv Covid-a, koji se siri , upravo zbog ovakvih koji protestvuju.

  4. Narodne patrole? Dveri? Zavetnici? sve sortirano društvo.A po ustavu Sloboda kretanja može da se ograniči kada je u pitanju zaštita zdravlja, između ostalog.ovo nije sloboda kretanja neko kršenje slobode opisanja drogiranja i lenstvovanja.

  5. Evo, ja sam vakcinisani desničar! Dakle, nisam antivakser. Kako tako bezveze kvalifikujete ljude?

  6. Godpodo iz Danasa, da bi bili tu I sutra, nemojte biti Informer. Odnosno, sve dok ste kao Informer ne pisite bar da je Informer prorezimski medij. Da vam dalje naklapam zasto tako mislim bilo bi gubljenje vremena.

  7. Ja bih pozvao sve nevakcinisane da izkoriste izlazak do 22h i da napravimo pazare onima koji će u 22h napraviti fajrunt i neće imati potrebe dalje da radi.

  8. Mogu da donose odluke z sebe ali i ne za druge.Treba ih pohapsiti jer sire virus i ugrozavaju druge na sta nemaju pravo i sto je p oyakonu kaznjivo. Kada se vakcinise imace slobodu kretanja i nece ugrozavati druge, u protivnom im se sloboda kretanja mora ograniciti, to je normalno i logicno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.