Dijana Hrkalović o slučaju Jovanjica: Koluvija je protivpravno priveden

Ostavite komentar


  1. Instruisana da optuži nevine da bi se Kuluvija i banda na vrhu izvukli. Bedno.

  2. Hrkalovićku za ministra pravde , a ovog ,,Jovanjica,, za ministra poljoprivrede . To inače nije bila marihuana nego bosiljak …..Ovo me sve ,,malo,, podseća na aferu ,, Hercegovačka,,.

  3. Sve dok gostuju na televizijama na kojima oni besede sa podobnim novinarima, bez prava da im se replicira na laži, slušaćemo iste.

  4. Protivpravno si ti na slobodi, protivpravno si kukala na sanduku saleta mutavog, protivpravno si decku VV vratila blindu, protivpravno si tipovala ljude kavackom klanu…sve je protivpravno i eto te na happy

  5. Nešto mi se čini da bi Hrkalovićka
    mogla uskoro da zameni Vilina
    na mestu ministra policije.Dama
    traži svoje Sunce.

  6. Moram da priznam da uprkos velikoj zelji nisam uspeo ad procitam clanak do kraja. Procitao sam clanak Milene Bogavac „Zasto se niste odselili“ i onda mi je ovaj clanak dosao nekako kao udarac u stomak. Citava politicka scena u Srbiji je jedan teatar apsurda i pojavljivanje i citiranje jedne tako kontroverzne ( ili ne ) osobe je skandal sam po sebi.Ja sam jedan od onih koji su se odselili i sa strane se jasno vidi erozija morala stanovnika Srbije ili mozda pokazivanje njegovog pravog lica. Zemlja sa takvom politickom scenom ( i vladajuce partije i opozicija) nikako ne moze imati lepu buducnost. Sve u srpskoj politici je apsurd, mucno je cak citati clanke o tome. Srbijo neka ti je Bog u pomoci.

  7. Po jadnim facama dovedeni h penzionera, vidi se da ni oni ne veruju šta ova priča.

  8. ova banda na vlasti je toliko bahata, da ni svoj trail of corpses ne moze da sakrije

  9. Protivpravno privođenje i hapšenje u srpskoj praksi je veoma uobičajeno i to nikada nije bila prepreka procesuiranju. Čak i većina policijaca i ne zna protokol i zakonska ovlašćenja prilikom hapšenja. Znaju samo da ,,im se može“. Ko o čemu, Hrkalovićka o pravu i pravdi…

  10. A lazne iskaznice i to drzavne,a mara to nema veze,a divljanje po auto putu,pa vi ste skupa najveca mafija ikada u drzavi! A i svaka vam cas kada znate!

  11. Ova me podseca na srpsku majku Cecu. Iako je (Ceca) pravosnazno osudjena kriminalka koja je Srbiju ostetila za 3-4 miliona maraka, njenim se izjavama, garderobi, izgledu, promeni dimenzija implanata, daje veliki publicitet kao da je to za Srbiju od kljucnog znacaja. Hrkalovicku valjda za svoja dela ceka pravosnazna presuda (ukoliko pogodnim izjavama ne zasluzi slobodu)?

  12. Ma, pogledajte ko pokušava da pomogne Vučiću. Zorićka, Hrkalovićka, bizon, …, i gomila bosansko-hercegovačkih udbaša izbeglih iz prekodrinskih krajeva, koji su se našli na državnim važnim položajima. Oni se ponašaju kao osvajači i maltretiraju i pljačjaju starosedeoce bez mere i granice. Postoji opasnost da započne i otvoreni sukob izneđu prekodrinaca i starosedeoca, u kojima će ovi prvi proći kao i svi prethodni okupatori Srbije.

  13. Jao,učitelju,što ste lepi danas!!!Sedi ,dobila si 5.A,za odgovor da se pripreme ostali što to nisu primetili.

  14. Pa gde mi to živimo?Kakve nebuloze slušamo od ove Hrkalivićke?
    Stvarno smo glup narod.
    Živeo kriminal!Živela krimi vlada.

  15. Posle ovog gostovanja na Tv Happy nacionalna frekvencija biće ponovo dodeljena. Profit iznad morala.

  16. @branex
    Potkrala vam se greška … Dakle, nije u pitanju bosiljak, nego majčina dušica.
    Tek da se zna …
    S druge strane, meni se čini da je brat adekvatniji kandidat za ministra poljoprivrede. Dva brata uvek mogu više od jednoga, kaže ona o“ dva loša“: Srbija bi procvetala.
    Uostalom, živela porodica!
    Koja je osnovna ćelija društva.
    … U porodici i poljoprivredi je budućnost Srbije!

  17. Da li znate da je ovo imbecilno obracanje javnosti uticaj na pravosudje i da je to pravno nedopustivo ?

  18. Mora da odradi svoj zadatak ili ide u zatvor … samo, mnogo baguje iako pričaju da je mnogo pametna…

  19. Drzavni sekretar se slikala u Kabinetu polu gola, covjek zbog komentara ubijen, a ona mrtvo ladno pred Kamerama da ne zna zasto je to uradila mislim slikala I Narod je slusa u publici penzioneri . O zemljo otvori se!!!! Ona mora nekako spasiti Vucica,preko Stefanovica ili zatvor. Ponovice ona lazi I sto puta bilo gdje jer nema ni nanogicu ni pritvor samo da nebi ponovo u zatvor. Tako je I Ceca . Sve sami Kriminalci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.