DJB podneo krivičnu prijavu protiv Šapića

Ostavite komentar


  1. Sad ste nasli da potezete krivicnu prijavu za coveka koji ima visoki rejting za Beogradske izbore? Sad u toku predizborne kampanje? E, ako je tako onda ne trebamo veci dokaz u ciju korist vi radite DJB i Radulovicu!

    1. Pa dobro Jovane dali bi bilo pametnije da Šapić bude uzabran za gradonačelnika pa da se tek onda krene u proces? Ako je ovo tačno, onda mu nije mesto tamo gde bi želeo da bude. To je i izazov tužilaštvu da ovu optužbu stavi u prvi plan ili je odmah odbaci kao neosnovanu te omogući Šapiću relevantan odgovor! Ili je tvoj strah da će SNS sve to usporiti a istaći „svađe“ u opoziciji! Interesantno da čak i Danas ovo stavlja na prvu stranu a ne stavi recimo optužbu DJB ili Radulovića protiv Vučića i da isti ne dolazi na ročište! Treba stvarno biti oprezan u ovom sistemu informacija koje haraju Srbijom i narodom!

  2. Da li je moguce da pored tolikog lopovluka naprednjaka vi hocete da ukaljate Sapica ne bi li mu oborili rejting a ti glasovi nisu vasi glasovi,grdno se varate da cete te gladove vi dobiti ali sada se lepo pokazuje da Radulovic radi u korist Vucica.Mogao si koliko hoces puta do sada da podignes optuznicu ali ti cekas izbore i onda hoces da kaljas ime ovog vrhunskog sportiste i najboljeg predsednika jedne opstine kao i buduceg gradonacelnika!Stidite se,ne zbog borbe protiv lopovluka nego zbog laznih optuzbi da bi direktno pomogli vucicu a sve opet misleci sa cete time sebi pomoci oko cenzusa!

  3. Naravno da mi ne pada na pamet da branim Šapića, možda je doista to učinio što mu krivičnom prijavom stavljaju na teret? Možda nije? Teško je u jednoj ruci držati teglu meda a u drugoj kašiku. Ipak, od dana činjenja, protekao je dug period, u svakom slučaju predug za ćutanje i određivanje tajmiga za podnošenje krivične prijave. Sve i da je tako, definitivno niko živ ne može da negira krajnje političku konotaciju cele ove priče. A ona mi se ne sviđa jer ne samo da baca loše svetlo na Šapića već i na DJB. Pokret je doista sebi pucao u koleno. Da su krivičnu prijavu podneli u prvoj polovini ili sredinom proše godine, pa i jesenas, ne bih imao zamerke, jer svima je jasno da ovaj tajming odgovara jedino koaliciji na vlasti, dakle njenom navrhvođi koji se jedini za sve pita i o svemu odlučuje, a to je gospodin Radulović morao da zna. Od osnivanja pokreta sam ga podržavao, jasno i glasno, ali sada se doista pitam ima li više liste kojoj mogu dati svoje poverenje? Čini mi se da nema!

  4. Taj Radulović je samo očajnik koji pokušava da napravi sebi i plan B za posle izbora. Vodi se kao opozicija a i protiv nje je. Šapić je jasno rekao da neće da poklekne i ovaj to zna iz iskustva Majkica. Samim tim mu je sigurna meta jer Radulović posle izbora kod koga god da dođje i prestavi stvar na “neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj” način ima osnov da traži azil. Politika.

  5. Ova koalucija DJB i Dveri su cudo politike u srbiji i sada blaćenje Šapuća. Podržavao sam Dveri ali više ne jer neverujem Pilitici S.Rad.

  6. Šapić nije opozicija. Na Novom Beogradu je ušao u koaliciju sa radikalima. Ući će on u koaliciju sa SNS-om ako bude bio neophodan. Da li neko sme da garantuje da Šapić neće sa SNS-om. Kada počnu da mu prete sudskim postupcima za zloupotrebe eto njega u koliciji sa SNS-om dok trepneš. Živi bili pa videli.

  7. Na zakazanom suceljavanju na balkan info u vezi ove teme pojavio se samo Sapic a Radulovic otkazao 2-3 sata pred emisiju.Pa sto si otkazao ako imaz dokaze.Podneti prijavi moze svako i ta prijava ce biti odbacena a pljuvanje ostaje.E moj Radulovicu veruj mi da sam te postovao ali sa ovim sada si potonuo mnogo dublje nego presvuceni radikali za sve ove godine.Nista nisi bolji od njih,mislis da ceslazima nesto postici a kao boris se protiv naprednjaka a sve radis u njihovu korist.Em sto napadas Djilasa napadas i Sapica a o naprednjacima ni reci.Toliko o tome ko si ti i sta si ti.Prikljuci se odmah naprednjacima i zavrsi posao ustvari ti si i bio ministar kod njih a pre toga stecajni upravnik koji je pokarao ne znam koliko firmi.

  8. Mi od ove prdekane drzavu po meri coveka necemo napraviti dokle god budemo glasali za sportiste, glumce, pevace, slatkorecivce, demagoge itd… Kada budemo glasali za program, pratili ostvarivanje istog i izlazili na ulice kada shvatimo da smo obmanuti, mozemo da se nadamo boljem zivotu za sve nas. Zasto ni jedna opoziciona stranka ne zali da potpise, pa cak ni da diskutuje o dokumentu o potpunoj transparentnosti!? Zasto je problem kada neko ulozi tuzbu i ukaze na nezakonito ponasanje!? Zar to nije pozitivno delovanje u korist svih nas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.