DJB predložio svoju platformu za izborne uslove

Ostavite komentar


  1. Predlozi na mestu, program primeren gradjanima Srbije.
    Ukoliko bude iole pristojnih uslova za izbore, eto DJB u Parlamentu kao jedne od tri najjače stranke!

  2. Ono što mi smeta kod „platformi“ osim što su same po sebi bedmislene i neće imati nikakvog efekta, je insisturanje na „fer predstavljanju političkih opcija“. Problem jeste što navodna opozicija ne szvata dubinu problema u srpskim medijima. Nije, dajle, suština da li će se neki djbovac ili sspovac pojaviti na nacionalnoj tv, već je problem što su onima, kojimaa politika nije zanimanje, ali su profesionalci u svom fahu, vrata medija zatvorena. Mediji su postali propagandne mašine ita situacija zahteva korenite promene. Kao i Srbija, kao i opozicija…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.