Đilas: Četiri osobe kažnjene zbog protesta

Ostavite komentar


  1. Takvo selektivno sudstvo i policija bolje i da ne pidtoje. Ovo je uzas u sta su se institucije drzave pretvorile

    1. Druze,svako odgovara za svoje postupke.A meni se cini da tebi i tebi slicnima nista ne odgovara,stalno ste bre nezadovoljni.A videli smo kakav je i Djilas bio dok je bio na vlasti,nije da nismo.Narod ne zaboravlja

  2. Apsolutno je normalno u demokratskom drustvu biti kaznjivo krsenje policijskog casa! Da je suprotno, ne bi ziveli u demokratiji, vec u jednoj samovolji gde bi se isticala prevashodno anarhija, sto je potupuno nedopustivo!!!

  3. E to je Vučkova Srbija,AV je i predsednik,premijer,sudija,advokat,doktor itd,ako si slučajno protiv njegove politike,tada si ti neprijatelj Srbije.Samo njegovi poltroni beskičmenjaci mogu da se kreću za vreme policiskog časa,da koriste terase koje nisu u njihovom vlasniŝtvu,a naravno dogovorom sa upravnicima zgrada, koji su verujem i članovi SNS .Čudno bi bilo da su policajci priveli nekog od huligana,koji su skandirali uvredljive reči Ðilasu i palili baklje dovodili u opasnost građane.Kako vas nije sramota,kako se osećate kada stanete pred ogledalo,šta i koga vidite?Dno dna,šta će biti kada ovo prođe,gde ie zaštitnih građana,da i on nije „kindapovan „kao Zagorka Dolovac?

  4. Svi koji su krsili policijski cas i zakon ove zemlje treba da budu sankcionisani i to bez ijednog izuzetka ne 4 i vec 4444 ,svi mi smo odgovorni za svoje postupke, nedopustivo je da se neko ponasa na nacin koji ugorozava svoje i zdravlje drugih ljudi

    1. Prvo ove tvoje huligane vodi u šumu da pale vatru i divljaju, pa posle ćemo lako sa pristojnim ljudima.

  5. Javno ponasanje ovog coveka i njegovih,,saboraca,,u cilju osvescivanja, po njima ovog glupog naroda koji ne zna za koga glasa,preslo je sve granice:izdrzljivosti,zdravog razuma,i ozbiljno ugrozava normalan zivot gradjana Srbije.Ako im je cilj bio da sebe sruse do samog dna,uspeli su .Snimak placa ovog coveka,koji je ne tako davno naterao suze u oci mnogima, motornim testerama u RTS u,je dokaz da ovaj covek ne kontrolise svoje posrupke i da nije za politicara.Ja od ove drzave ocekujem da zakonskim merama savlada ove ,,huligane,,i omoguci normalne izbore.Ima jos pametnih ljudi u ovoj Srbiji,kojima treba dati sansu.Potroseni politicari vise nisu buducnost ove Srbije.

  6. neverovatno. na stotine SNS-ovaca svako veče tutnji svim većim gradovima raznose razglase puštaju svoju propagandu preko njih, pale baklje i tome slično a policija jedine koje je uhapsila su ovo četvoro koji su izašli jednom u ovih dva meseca policijskog sata i to na pola sata da mirno protestvuju protiv nasilja SNS-a.
    Kome treba takva policija ?

  7. Stalno pravite cenzuru i ne objavljujete moje komentare.Sebe smatram onim delom Srbije koji zna da razmislja i prepozna,sta je lose,sta je manje lose,a sta je dobro.Taj deo Srbije glasa za Vucica.I glasace sve dotle dok se pojavi neko bolji .Alternativa za njega je vec bila na vlasti i pokazala sta zna.Sa njima je prica zavrsena.Iza A,V osim njegove price,koju ne odobravam postoje I VIDLJIVI rezultati.Iza ovih ostala je samo pustos u ovoj zemlji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.