Đilas: Dajte pare Kragujevcu, pa neka sami odluče u šta će da ulažu

Ostavite komentar


  1. Svi ovi sto se sada i ovde bave politikom racunaju na nasu glupost i demenciju.
    Kad su ti isti Kragujevcani raspolagali novcem,gradili si krstove!
    Sad tetose vladajucu stranku i sina bivseg prezidenta.
    Ja ne vidim razliku,pa molim bivseg (neizabranog od naroda!)gradonacelnika Beograda da nam to objasni.
    Inace,demagogije je previse:kad si opozicija delis pare koje nemas,a kad si vlast onda ih ne das.Nama je svakako isto.

    1. Za naše novce i tobogane, ako smatramo da treba, gradićemo. Samo nam vratite, sve ode za Beograd, a ostale ko šiša. Krst je iz donacija, što si ljubomoran?

  2. Onda neka uvedu i institut bankrota lokalnih samouprava umesto sto rasipnicke budzete na kraju spasava Republika. Djilasu bi bolje bilo da shvati da od drzavnog ekonomskog intervencionizma nema koristi vec je to izvor korupcije. Za pocetak, zalazi se, covece, za uvodjenje evra kao monete, po ugledu na Crnu Goru. Da, to se uvoznicima ne bi ali bi stimulisalo izvoz.

  3. U emisiji utisak nedelje,Kad je Djilas postao gradonacelnik ,sedeo je sa Tadicem u studiju I izjavio da Beograda I’ma veliki novac na racunu I da ce se od toga finansirati I javni radovi.Tadic mu je rekao da Ne prica svasta I da to nisu the pare.Zanima me Šta je sa parama I koje su te pare?

    1. Izgleda da jedete one bajate sendviče što ih je Obradovićka spremala za „najveći“ miting u novijoj istoriji midl Europe, pre mesec dana! Vidi se po vama da su bajati, teze su vam na nivou bajatih sendviča, bajate!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.