Đilas demantovao navode Danasa da je Savez za Srbiju ugašen

Ostavite komentar


    1. Da sam ja na Vašem mestu nestala bih odavno. Ova sramota od opozicije koja sebi daje za pravo da kritikuje rad Aleksandra Vucica a iza sebe ima bogatu proslost kradja i malverzacije nikada nije ni trebala da postoji.

      1. Sreća je Vučić kao Isus. Sve slobodne medije 1999-e je upravo on ugasio. Huškao u skupštini na odmazdu 100 za jednoga. Prekršio preko 50 ustavnih zakona. Izvršio državni udar. Naredio da se pravi Beograd na vodi, iako infrastrukturno nije moguće normalno funkcionisanje. Srušio železničku stanicu u centru Bgd, i napravio jedini grad u svetu bez železničke stanice u centru. U slučaju Beograda bez stanice uopšte. Kupovao glasove na izborima, potplaćivao asfaltom, pokrao izbore na celoj teritoriji Šapca… Jel to taj svetac Majo?

    2. ovo je odlicna ideja.Treba napraviti srpsku opoziciju samo od onoh stranaka i pokreta koji su bojkotovali izbore.Nikako ne dozvoliti da u taj pokret da udju Canci,Comicke ,Cede….jer ce izdati na prvim skedecim izborima.

  1. Etiketiranje i obraćanje medijima na ovaj način kako je to u ovom slučaju učinio gospodin Đilas ne govore o tome da bi se on ponašao ili da se ponaša drugačije od ovog autokrate koji je sada na vlasti. Sve mi se čini da su građani taoci lične netrpeljivosti ove dvojice političara i da koliko razuma nema u vlasti toliko je nema ni u ovom savezu (kako god se zvao) koji pretenduje da „stavi tapiju“ na pojam opozicija.

    1. Postovana,
      na koji nacin se gradjani mogu smatrati taocima licne netrpeljivosti gore pomenutih politicara kada je sva vlast u rukama jednog coveka?Demanti na onakav clanak rekla-kazala je sasvim primeren,cak eufemistican obzirom na neprofesionalnost autora i urednika.

  2. A izvor je bio neki kenJa?
    milosavljevic?
    balsa?
    maja?
    ciric?

  3. Polako ali sigurno nestaju sa političke scene. Tako tazjedinjeni nisu imali nikakve šanse.

  4. Djilase vi ste odavno nestali kao para isparili, dzaba se koprcate, narod vam ne veruje!

    1. odakle ti znas da mu narod ne veruje. to sto mu ti ne verujes ali verujes onom koji te laze vec 8 god ne znaci da si ti narod. govori u svoje ime a ne u ime naroda jer ti pripadas vucicu a to nije narod vec izrod

    2. Ako ste „narod“ samo ti i ostali koji razumeju i veruju samo što im Bot Centrala servira, onda si u 100% pravu „narod“: ne verije Đilasu.
      Taj „narod“ je u nedelju vrlo lepo pokazao kome i šta veruje. Nazdravlje i mnogo sreće, trebaće vam, kad od jeseni počnete da ostajete bez posla i ladovine po državnim službama!

  5. Ovo je sramota za Danas. Čudi me da Informer nije prvi objavio ovu spektakularnu vest.Verovatno je Danasu informaciju preneo Basara, da bi konačno dokazao sopstvenu genijalnost pišući o ,,Trio fantastikus-u“.

  6. Ako se opozicija ponovo ujedinji onda ce i Pangea ponovo da se sastavi.

  7. Ne moze SZS bastiniti pojam „Srtpska opozicija“, kada postoji i druga opozicija koja nije u u sklopu tog buduceg saveza!

    1. Reci nam gde je ta „druga“ opozicija i za vas botove „prava“ opozicija? U Skupštini? Uh, stativa….

  8. Kada bi sada sproveli anketu sa pitanjem „Sta vise steti opoziciji u Srbiji – povratak lice poput Djilasa i Tadica, ili list Danas?“ bas se pitam sta bi bio odgovor…

  9. Djilas, Vucicev predsednik KSS i Tadicev prvi partijski operativac uvek blizak tokovima novca i koruptivnim poslovima proganja Danas. On i njegov cetnicki vojvoda Djordjevic oce da od Srbije naprave njihovu prciju. Promene u Srbiji zamisljaju po principu sjase kurta da ponovo uzjase murta. Narod zeli promene, a ne Djilasa umesto Vucica, dva lica istog novcica, sujetni, skloni korupciji i lopovluku i osvetoljubivi do zla boga.

  10. Koju vi sustinsku alternativu nudite Srbiji kojoj trebaju nove vodje,potpuno nove,obrazovane,postene,da nisu pod nicijom stranom upravom,da razvijaju privredu a ne privredicu i da nemaju veze sa kriminalom.Da KiM nije zadnja rupa na svirali i da su tuzilastvo,sudstvo i mediji potpuno nezavisni.A narocito da Ustavobranitelji ne dozvoljavaju krsenje Ustava.To treba gradjanima Srbije.Neobjavljivanje mojih komentara takodje je nejasno,jer nema u njima nista sporno ni uvredljivo.Ali kako hocete.

  11. Znam da je skupo, ali, mozda da angazujete volontere, koji bi odbacivali besmislene komentare? Glupo je koristiti rec „bot“, ali ima ih i sa jedne i sa druge strane. Obicno su nepismeni, glupi, uvredljivi i apsolutno neistiniti. Naprimer: “ Ova sramota od opozicije koja sebi daje za pravo da kritikuje rad Aleksandra Vucica a iza sebe ima bogatu proslost kradja i malverzacije nikada nije ni trebala da postoji.“, „A izvor je bio neki kenJa? milosavljevic? balsa? maja? ciric?“, „Djilase vi ste odavno nestali kao para isparili, dzaba se koprcate, narod vam ne veruje!“, „Ne moze SZS bastiniti pojam „Srtpska opozicija“, kada postoji i druga opozicija koja nije u u sklopu tog buduceg saveza!“ Ima jos, ali ovaj mi je zapeo za oko: „Kada bi sada sproveli anketu sa pitanjem „Sta vise steti opoziciji u Srbiji – povratak lice poput Djilasa i Tadica, ili list Danas? bas se pitam sta bi bio odgovor…“ I jos jedna molba. Ogroman broj komentara koje sam vam poslala nisu objavljeni. Mozete li nam reci kada je slanje komentara ZASTARELO?

  12. Narod ih nikad neće podržati. Jednostavno nemam reči za ovakvo njihovo ponašanje.

  13. Djilas – jedino sto je uspeo je da potpuno RASTURI opoziciju. Nekada je postojala, sada je nema ni u tragovima. Doduse, srecom da je tako temeljno unistio veliku vecinu politickih aktera koji su postojali poslednjih 20-ak godina. Iz ovog pepela polako se radjaju novi lideri, a Djilas i njemu slicni odlaze u istoriju… Velika podrska Aleksandru Sapicu (SPAS) i Milosu Jovanovicu (DSS) na kulturnoj i FER borbi…. Iskreno, drago mi je sto je Sapic usao u parlament, ali mi je zao sto Jovanovic nije i nadam se da ce vec na sledecim izborima pobediti njegova normalnost i demokraticnost.

    Ovim putem zelim da pohvalim ovaj portal lista DANAS, jer se objavljuju svi komentari momentalno bez cenzure! Na ostalim „nezavisnim“ portalima tesko da moze da prodje neki koji je negativan po njihove finansijere.

  14. Eto list Danas je kod mene baš što kažu urastio u očima. Više verujem listu Danas nego Djilasovo demantiju. Znači li to da Djilas, Vuk i Boško uz ostale ostaju zajedno ili ne. Ako svi ne ostaju zajedno znači da su se razišli. Toliko o demantiju i istini.

  15. Moze Djilas da demantuje koliko god hoce i sta god hoce, ali SZS nema podrsku gradjana, to je cinjenica. Tako da je jedina opcija koja ostaje, pre ili kasnije, gasenje tog saveza.

  16. Pre 7 dana, Djilas je tvrdio da je bojkot uspeo, pa sad znamo da nije bio u pravu, a tako je i sada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.