Đilas: Dokument Večernjih novosti je falsifikat, prijave protiv svih koji su u tome učestvovali

Ostavite komentar


  1. Dakle ode neko u Svajcarsku banku i pita ima li kod vas neki Djilas novac i koliko a oni evo sad cemo da vam odstampamo i izvolite…tako mali Perica zamislja otkrivanje racuna u stranim bankama.

    1. Zvanično kao ministar finansija tražiš podatke za svoje rezidente i dobiješ.Tako se hvataju lopovi „perice“

      1. bas to Svajcarci nikada nikome ne daju. Cak ni Amerikancima, a kamoli ostalima. Zato i jesu toliko popularni i uspesni u bankarstvu….

      2. koliko ja znam vecernje novosti ne mogu da dobije podatke tih banaka.sve mi ovo lici na lupetanje.

        1. lupetas ti koji nema pojma o tome kada bi bilo tako onda lopovi nikada nebi imali probkema treba da znas da je Srbija drzava i da njeni zvanicnici mogu u bilo kojoj banci da traze stanje novca nasih sumnjivih gradjana

          1. Stojane nikada nisam cuo tkvo lupetanje kao tvoje. Ako nesto ne znas nemoj ni da pises. Zvanicni drzavni ograni Srbije u koliko traze podatke o racunima fizickog lica kao sto je Dilas moraju da uz zahtev priloze dokaze za tu traznju. Koje dokaze Srbija prilaze za tu traznju. To sto je Dilas opeozicija. Amerikaci imaju ozbiljnih problema da dobiju elementarne podatke o racunima svojih gradjana. Da li mislis da je Rusija ili Kina dobila bilo koji podatak a da o Srbiji i Sinisi Malom ili jos bolje listu Novosti da i ne govorimo. Stojane takav glupan kao sto si ti retko egzistira cak i na ovim prostorima

          2. Stojane, treba da znaš da postoje znakovi interpunkcije kao što su tačka, zapeta, uzvičnik, kao i da se „ne bi“ piše odvojeno.
            Pozdrav Stojane, gorak li ti je taj sendvič?

      3. Nema veze sa istinom. Možeš da tražiš samo ako postoji neka međunarodna istraga pranja novca ili slično. Čak i u takvim slučajevima svetski poznate banke neće dati podatke pa makar ih i Bajden tražio.

    1. Na koga mislis oko licne karte, dali na onog Sinisu Malog, koji je kupio nasim novce 24 stana na crnom moru u bugarskoj i koji je izneo nnase novce na devicaskim ostrvima i koji je falsifikovao doktorat! Ili mislis na onog drugog Djilasa, koji je izgradjivao skole, dcja obdanista, mostove, asvaltirao putve, davao penzionerima trinaestu penziu,decci davao besplatne udzbenike i renovirao Gazelu i jos mnogo toga!

      1. Da nisam živeo u Beogradu u to vreme, na osnovu vašeg komentara bih pomislio da je Đilas najbolji gradonačelnik u istoriji, i to ne Srbije, već celog sveta. Da se ne lažemo, jeste radio dobre stvari za Beograd, pa i većinu gore navedenih, ali je to radio zadužujući grad. Ipak, to mu ne daje za pravo da krade, a mnogo je sumnjiva kupovina sekundi u to vreme. Ja ne kažem da je on to sve ukrao, ali treba ispitati zašto su sekunde prodavane baš njegovoj firmi i zašto po toliko niskoj ceni. Zbog svega ovog sam i mišljenja da predsedniku, premijerki, ministrima, poslanicima, gradonačelnicima itd. treba povećati plate, a ne da imaju ove populističke. Da je Đilas imao platu od recimo 100 hiljada evra mesečno, što je za Beograd smešno, možda ne bi želeo da krade (ne kažem da je sigurno krao). Isto to mislim i za sadašnju vlast.

        1. Preporuka za Vas: nikada ni pod kojim uslovima nemojte misliti jer to nije dobro za Vasu pamet.

  2. Ja bih voleo da se preispitaju i mnogi drugi vodeci ljudi u vladi, dali imaju tajne racune na tim ostrvima gde se kriju tajni racuni, i da se preispita dali neko iz vladeima 24 stana na crnom moru u bugarskoj! Da se vidi i da se zna ko je pravi lopov, dali onaj koji je falsifikovao doktorat ili onaj koji nije!

  3. Pa takav nama treba da vodi Drzavu
    Koji ume da uzme pare i odnese na Sigurno
    A da pri tom ne uradi ništa u Drzavi
    Bravo za Djilasa i Tri Racuna

  4. Zasto sutra, zasto ne dana? Morao si te dokaze sam da osmislis i spremis…trebalo je vremena smisliti nove lazi.

    1. Što niste pitali zašto su Večernje Novosti još u Ponedeljak najavile da će u Sredu objaviti dokaze o navodnim Đilasovim računima na Mauricijusu i što to nisu odmah objavile? Jedini način da Đilas dokaže da nema račun na Mauricijusu je da se zvanično obrati Dojče banci i da od njih traži potvrdu da li ima ili nema račun u njihovoj filijali na Mauricijusu, ili da od Dojče banke ili vlasti Mauricijusa traži potvrdu da li postoji filijala te banke na tom ostrvu, a sve to zahteva vreme.

  5. Slazem se i ako nije trebaju da odgovaraju a sta cemo ako nije falsifikat? Jel ces i ti da snosis posledice ili ces kao svaki put da pokusas preko nekog bojkota, ulogu zrtve neke tvoje izmisljene tiranije ili mozda demostracijama pokusavati da izbenes odgovornost!?

  6. Interesantno je da je glavni govornik o tome ministar ex dr. S. Mali, kao i da ne iznenađuje pozivanje na njemu poslovno bliske bugarske izvore u kojoj što poriče, navodno ima 24 stana i gotovine u bankama

  7. Krenuo je, kao i svaki put na isti nacin, isti mehanizmi i to po redosledu. Covece, zna ti se svaki korak kako ce regaovati i sta ces reci kada god te napipaju tamo gde ne zelis. Svaki put reagujes isto, supalj si, zvecis i sazaljevam te. Ali s jedne strane razumem, i ja bih branila milione, ko ne bi.

    1. Stvarno sam poceo da se divim vasim novinama.Da covek ne poveruje da ste poceli da objavljujete i negativne komentare protiv gospodina Djilasa,sto pre nije bio slucaj. Obecavam da cu od sada redovno da citam „Danas“. Svaka vam cast.

  8. Mislim da svi jedva čekaju te dokaze. Ali, u slučaju da zaista ima račune sa tolikim novcem, ko će predati krivičnu prijavu protiv Djilasa?

    1. Vanjice, pa ti ces podneti. Hajde istakni se. Da ti pomognem, pozovi se na referenta koga je Dojce banka ostavila na Mauricijusu kao jedinog zaposlenog da svakoj susi daje podatke o racunima u banci. Kao nagradu dobices putovanje na Mauricijus.

  9. Na internet strani Bank of Mauritius – BOM; https://www.bom.mu/financial-stability/supervision/mcib/list-participants je spisak svih banaka na tom ostrvu koje imaju dozvolu BOM-a za poslovanje. Očigledno je, da je na tom spisku pored BOM još 17 banaka koje imaju dozvolu poslovanja, ali među njima nema Deutsche Bank. Da li je Deutsche Bank ranije poslovala na Mauritius-u ne znam, ali znam da banka sa tim imenom u ovom trenutku ne postoji na tom ostrvu.

    1. Na istom tom web sajtu otkucaj „deutsche bank“ u pretrazi i izaci ce ti sledece:
      Public Notice – Surrender of Banking Licence by Deutsche Bank (Mauritius) Limited
      Pdf dokument koji kaze da je ista banka prestala sa radom 2018 godine. Da li verujete da Vecernje Novosti imaju istrazivacke novinare?!!!!?!!!

      1. Ima tamo jedan cinovnik koga je banka zaboravila kad je napustala Mauricijus i on sada u dokolici odaje podatke o klijentima. Dosadno coveku, sta cete.

  10. Sva ova nevinaščad od političara -kada su milioni evra u pitanju se uz pomoć Vučićevih Novosti, iako luperde a neki od njih su i pravi lopovi, na sav glas deru DRŽITE LOPOVA! A oni – veći lopovi od toga koga bi da jure! Da je i Đilas znao da mažnjava, baš kao i ovi današnji, u to ne sumnjam. Ali čitava ova halabuka je odvraćanje pažnje javnosti na druge Vučićeve, afere njegovog Malog bate, bratije Mali, bratije Brnabić kao i od „gomile“ drugih- Krušik, BG na vodi, prodaje po bagateli srpskih dobara i resursa poznatim i unapred pripremljenim kupcima, tu je i Kuluvija sa marihuanom, Kokeza i pljačka carinskih dažbina, itd.itd. Lista je predugačka. Ako je sve to istina o čemu se esenesovci dernjaju, na čelu sa “ solistom “ Aleksandrom Vučićem, onda se desetine i desetine hiljada građana Srbije ozbiljno pitaju ZAŠTO GA NE HAPSITE -ako imate toliko ozbiljne a ne falsifikovane dokaze? Znači, persiflaža na Šekspira, zaista IMA NEŠTO TRULO U DRŽAVI SRPSKOJ!

  11. I onaj lažni doktor s kupljenom i plagijat diplomom priča o poštenju i lopovluku.Baš je Mali mali,i to minijatura od čoveka.Pigmej

  12. I Gradski odbor SNS u Kraljevu počeo da se bavi Đilasom a sve lopov do lopova, polupismena svetina na čelu sa Nebojšom Simovićem

  13. Koliko znam Dojce banka na Mauricijusu je ugasena 2018 godine…inace sumnjam da bi Novosti dobile te informacije od banke…umalo da zaboravim sta bi sa „panamskim papirima“ tu je bilo nekih nasis ministara?

    1. Откуда ти знаш, а Вечерње Новости не знају?

    1. umesto da si zahvalan sto drzava konacno ima zakin o poreklu imovine koga inace do sada nije bilo a tebi smeta av sramota

      1. Стојане где сте Ви до сада,живела Србија.

  14. Ovde je izgleda trenutno najvažnije da se piše o Đilasu a ne o vezama sadašnjih ministara i bratiji sa Veljom nevoljom i ostalom bagrom.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 8

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.