Đilas: Izbori se kradu svaki dan već sedam godina

Ostavite komentar


  1. `Što se pretnji tiče, takve iste pretnje sam i ja dobio za svoju decu istog dana kada je Vučić napisao svoj tekst u kome nas je optužio da glasače SNS-a nazivamo krezubima.’ Iskreno se nadam da Vi glasace, bilo cije, niste nazivali krezubima?

    1. se nalazilo u komentarima citaoca (posto av cita sve komentare, a posebno negativne).
      Ko je dao takav komentar se ne zna – ali to njemu ne smeta da ih prisije opoziciji.

      1. Fali mi jedan umnjak i imam 2 plombe u svojim 50-tim godinama!
        Sendvic molim!

  2. Ali se opozicija,ujedinila ( kobajagi ),tek nakon dve godine od gubitka tzv. vlasti u Beogradu,koju smo prespavali,zahvaljujuci omami EU benefita tzv. Petooktobarskim nosiocima spomenice…I opet,ostaje pitanje: Imamo li kapacitet,za sustinske promene i reforme,ili smo resavska skola lakirovke…?? Geni ,ipak rade svoje,uprkos htenjima ljudi…!!

  3. Ovde ponesto i verujem. Ako neko poznaje kradju i lopovluk to je nas Djido. Znate ono: svako se cese tamo gde ga svrbi. Hajmo malo objave, ignorisete najstrasnije

  4. Dok sebe Djiki ne proglasi predsednikom kao Gvairdo nista od fotelje!!

  5. Djiki,pa nisu izbori svaki dan…ko o čemu ti u o svakodnevnoj kradji,je’l ti to ostala navika,ili se spremaš u nove pohode?Vučić razmišlja o dovodjenju investitora,ti o kradji.Pametnom dovoljno da shvati…nego,zašto Putin nije pozvao nekog od vas iz SzS.na obeležavanjn 75.g.od pobede u ratu,na primer proruskog Boška,koji samo što ne spava u američkoj ambasadi sa Skotom,ili možda spavaju,ali zato prorusog Bokija nećete videti ni blizu ruske ambasade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.