Đilas na čelu zajedničke liste

Ostavite komentar


  1. Teme za beogradske izbore : 1). rešiti SAOBRAĆAJNE gužve gradnjom novih mostova, tunela, bulevara,… 2). GRADNjA novih škola, vrtića, domova zdravlja ; 3).formiranje novih manjih OPŠTINA ( dve za : Novi Beograd, Palilulu, Zvezdara, Voždovac,..) tako da ni jedna nema preko 150.000 stanovnika ; 4). u centru grada uvesti BESPLATAN pevoz, sa tramvajima i manjim električnim autobusima ..

  2. Da imas obraz ne bih pokusao da se vracas tamo , odakle si oteran, ali nemas. Svaka cas samo nemoj da pricas da ce biti bolje molim te.

  3. Djilas na celu liste ukazuje na Jankovicevu nemoc i uzivanje manjeg broja gradjanja.Izori ce pokazati koliko je nisko pala opozicija tako da im nista ne vredi ni Djilas na celu

  4. Da, baš je neko lud da glasa za Đilasa! Ono što je jednom bilo na vlasti, više se ne vraća!

  5. Cemu ta podstapalica " u ovom trenutku", sta je onda sa "novim trenutkom", po cemu je ovaj "trenutak" drugaciji od ostalih u " novijoj istoriji" i tako redom.
    Da zakljucim, netalentovanost Sase Jankovica za javni govor ili prosto za jasno izlaganje sopstvenih misli i ideja je ocita.
    Naprosto nije u stanju da predoci sta hoce pod varljivom nadom da i sam to zna. A moglo je bolje…

  6. Djilas, doktorat bez falsifikata, sportista u dusi i srcu, elokventan, harizmatican, rodjeni vodja…….i naravno nikad nije bio komunjara

  7. Fino, fino. Botovi su vrlo aktivni, dobiću i ja minuse, ali Beograd neće više trpeti crno-crvenu koaliciju. To, moj Beograde!

  8. To sam na vreme predložio na ovom sajtu, na tviteru i FB Pokreta SG. Sovim mi drug Janković opet potvrđuje da je najpametniji političar koji se nudi da Srbiju spasi od pošasti, no i nedovršenih ličnosti koji se nude da vode Srbiju.

  9. Gospodin covek: “Djilas, doktorat bez falsifikata, sportista u dusi i srcu, elokventan, harizmatican, rodjeni vodja…….i naravno nikad nije bio komunjara”. Sve je tačno osim što grešite kada komuniste nazivate uvredljivo komunjare. Jer ne znate da su prvi komuisti bili Jovan i Isus, kao i na hiljade komunista koji su život dali boreći se za komunističko uređenje. Kao da ne znate da najmnoguljudniju Kinu vode komunisti. Kina od 1989. svake devete godine udvostručuje vrednost proizvedenih dobara, što je Britaniji bilo potrebno 60. Americi 50. a Japanu 35. godina. A ne znate i za jednu rugalicu koju je Lenjin uputio "nazoviboljševicima": "Od njih stotinu devedeset su nitkovi, devetorica kreteni, a boljševik je samo jedan." Nadam se da sada znate. Jer, “Neznanje je jedini porok”.(Alber Kami) Sve naše muke i bruke počivaju na neznanju.

  10. Samo gospodin Djilas i niko van njega. Vi što slabo pamtite ili ste izmanipulisani mangupima na sadašnjoj vlasti, nema vam pomoći. Gospodin Djilas, sposoban, nije pseudo dr.nauka, dokazan svojim sposobnostima.
    On i samo on.

  11. Бус плус
    Непотребно прескуп Мост на Ади
    Довођење „Великог брата" у Србију
    Монопол на маркетинг
    Итд…

  12. Treba napraviti tunel, koji bi pocinjao u ulici Kneza Milosa, posle raskrsnice sa Nemanjinom, prolazio ispod Bulevara Kralja Milana i zavrsaavao se u Takovskoj ulici, kod zbrade RTS-a. Na ovaj nacin bi se visestruko smanjila guzva u centru Beograda, jer se Kneza Milosa, odnosno Takovska vise ne bi ukrstale u nivou sa Bulevarom Kralja Milana.

  13. Za vreme mandata ovog coveka, Kaludjerica je dobila novu školu, novi vrtić i novi dom zdravlja. Može da bude i ispred lopovske stranke Srbije, ima moj glas!

  14. Konačno! Šta si čekao do sad? Imaš moj glas, moje porodice, mojih prijatelja, mojih poznanika. Ima nas bar 1000. Toliko od mene, ajde vi ostali, da vas vidim!

Ostavite komentar


Politika

Saracin: Rezolucija o Srebrenici nije uperena protiv Srbije 10

Saracin: Rezolucija o Srebrenici nije uperena protiv Srbije

Specijalni predstavnik vlade Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Saracin poručio je da rezolucija o Srebrenici nema problem sa Srbije, Republikom Srpskom ili bilo kojom drugom državom, entitetom ili grupom, već sa počinjenim zločinima i genocidom, objavio je danas portal Juropijan vestern Balkans (EWB).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.