Đilas: Nadam se da nije tačno da Vučić utiče na neke političare da se spreči formiranje Vlade CG

Ostavite komentar


  1. Nadam se dati nisi jedna od onih koji podrzavaju Mila Djukanovica i koji su zeleli pomoci nastavak tiranije koju je sprovodio nad gradjanima CG!

  2. Prvo je Djilas sa svojima pustio laznu pricu o uticaju Vucica na formiranje vlade u CG a danas kada je video da se ona formira bez ikakvih problema, pere se i postavlja sam sebi pitanje – nada se.

  3. Djilas je taj koji podrzava Mila i ucesce u kriminalnim radnjama. Nista on nije pobedio. Srbija a ni Predsednik se ne mesa u politiku CG.

  4. Neporofesionalno je uopste razmisljati u takvom pravcu, uostalo gospodin Djilas je dovoljno dugo u politici da bi davao ovakve „amaterske! izjave. Srbija se uvek zalagala za mir i stabilnost regiona ali nikada i niti ce se mesati u tudje poslove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.