Đilas: Neistinite tvrdnje tabloida da smo Tepić i ja uticali na Danas

Ostavite komentar


  1. Dobro gdine , nemoj da se pravdas znamo da jesi imao uticaj ali ako ti je lakse tako ok- neverujemo ti!

  2. Pa bilo mi je čudno.I ljuti neprijatelji u tim teškim trenucima imaju srce i osećanja.U svakom slučaju hvala na razjašnjenju

  3. To nije tačno. Ili su novinari poludeli, ako Đilas treba da se izvinjava i odriče zlonamernosti. A Danas ne smatra da nije primereno, još čekamo da se dežurni kočijaš nasladi nesrećom u svom stilu.

  4. Kako se samo Djilas nevešto brani. Prvo prećutno aminuje tekst, a posle se kao pravi lud i nije on. Ma, važi, još samo da mu se poveruje u tu njegovu farsu.

  5. Sedi dole, isti si kao Vucic.
    Jedina je razlika sto nemas toliki uticaj, pa ne mozes da napravis veliku stetu kao on.

  6. Kada ce ovaj čovek shvatiti da je za njega vlast prošlost,i da ne postoji mogucnost da se on pita za bilo šta u ovoj državi.
    On treba da zahvali ovoj vlasti što je pomilovan i nije procesuiran pred zakonom i da odgovara za sve što je uradio a on odlično zna o čemu se radi.
    Što se ne ugleda na Djelica i Dinkica oni ljudi su se obogatili i nestali sa političke scene i niko ih više ne spominje u bilo kom kontekstu ali ne ovaj čovek toliko samoživ da ce ga to koštati u životu.
    Pa misli malo o svojoj deci kad ih ti je Bog dao nek su živi izdravi .

  7. Novinari treba da imaju postovana jedni prema drugima. Ne treba svaki put slusati naredjenja.

  8. Sta je neprimereno. Prvo meni dugo nije bilo jasno dali je cetiri godine starija od Vucica. To nista nije strasno, ljubav pobedjuje godine. Ali nije mu rekla da ima vanbracnu cerku.

  9. Mene interesuje koliko dnevno košta održavanje jednog evropskog fudbalskog kluba?

  10. Ne mozeti vi da uticete na Danas ,jer su u Danasu svi pametniji od vas politicara u globalu.naucite nesto od ovih novinara i nemojte misliti da nekog mozete da obmanjujete i lazete zarad svojih licnih ,stranackih i nekih drugih interesa.izaci ce sve u heDanasu i danas ,odmah kad to izgovorite ili uradite.a narod to kad vidi tesko vama.ovo vazi za sve politicare,stranke,razne institucije,intelektualce u ovoj Srbiji. Danas i narod su vase sudije.nemojte da presuda bude pogubna po vas.hvala Danasu, ali malo je ovakvih medija na ovim prostorima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.