Đilas: Nismo došli po podršku SAD

Ostavite komentar


  1. Sramota. Svoj narod ne voli, ne podržava. A Kurtija naziva gospodinom. Čoveka koji maltretita i ponižava Srbe na KIM. Bruka.

  2. Te „nismo dosli po podrsku, pa te „smo dosli po podrsku“, ko ce vas vise razumeti..? Bitno vam je da vredjate svoj narod kod stranaca: Srbi na KiM su kriminalci?? Sramota…to vam narod nece oprostiti

  3. Jao kako lažeš bre Djilase. Kao nemas podršku iz SAD koji hoće da skinu predsednika jer ne mogu da rade sta hoće.

  4. Djilas otisao po savet. Bas nam je Amerika zadnjih 20 godina cinila dobro pa se sada tamo savetuje

  5. Sta je Amerika dobro donela Srbiji Slobu Milosevic Aleksandra Vucica i marketinsgu grupu Izraelsku koja moze da izreklamira frizider da ga mi glasamo za presednika. Da obeca frizider da ce da potpise sve sto mu ponude moze frizider sva da nas pobije.Sad istekla garancija sve potpisano samo preko Rusa i Kineza nemoze u UN tu se mi nepitamo .

  6. Ako neko hoće da kritikuje opozicionog lidera onda to treba činiti argumtima bez uvlačenja i negativnog etiketiranja SAD. Vašington je mesto gde se rešava kosovska i kriza u BiH. Propaganda protiv Amerike koju u svrhu svakodnevne kampanje koriste svi režimi u poslednje tri decenije, a konkretno u komentarima na ovaj tekst prenose ,,botovi“, nanosi dugoročnu štetu Srbiji i njenim ekonomskim i nacionalnim interesima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.