Đilas: Nuđeno nam je da priđemo SNS-u, ali odbili smo

Vuk Jeremić: Ovo što Vučić radi u vezi sa Kosovom nije kompromis već kapitulacija
Lideri opozicije u Šapcu poručili da Savez za Srbiju nije ni levičarski, ni desničarski, već državotvorni

Ostavite komentar


  1. Sad me razocarao,nudilimu da dodje u sns,sve sam mogla da mu verujem al to nemogu.Niti sam mislila da njemu trebaju ovakvi naslovi.

  2. Nečuveno je kako i koliko ovaj Đilas laže… No, kapiram, sve za fotelju… Davno je lik pročitan i zato mu ne vrede te kupus koalicije, narod ne prašta!

    1. Bote, ovo ti nije Informer vec portal Danas gde dolaze normalni ljudi. Te tvoje radikalske doskocice pale samo kod debilnih botova. Inace i ovaj poceo sa kontra mitinzima kao Sloba, tako ce i da zavrsi. Na smetlistu istorije i u zatvoru.

  3. Ako je Vučić nudio Saši Jankoviću da bude premijer, živo me zanima šta li je onda ponudio Djilasu.

    1. Žalosno je koliko sns botova na svim portalima poput resavaca piše li piše hvalospeve promašenom vođi… Smešni su. Verujem da je većina od njih bez stava i da su ranije pisali hvalospeve drugima.

    2. 100% Ste u pravu,potpisujem!!! Od 8 komentara,7 sendvicarskih.Kiseo ,,kupus“. Polako samo,polako… Nadam se da nece biti posle kuknjava,kao za onoe smradove Komrakova i Milutinovica,kada dodju na red DJV i ruzicasta narkomancina!!!

  4. Dobro bre urednici Danas.Zasto i vi dozvolite da se olos I sljam pod pseudonimima Pera,Mile,Ike javljaju I pogrdno izjasnjavaju o svakom I svacemu Sto me odgovara njihovom „ljubljenom“ vodji Vucic.Nije dovoljno oh ismejavati sa „sendvicarima“ vec oh anatemisati I zabrsnjivati njihove komentare koji mentalno zagadjuju I onako mentalnu obolelu Srbiju koji politicari svojim pristaklukom da bi podisli neukom I jadnom narodu unistsvaju zdrav rezon I normalno razmidljanje.Vuciceve legije me dozvoljavaju nikakvu slobodu misli I izrazavanja I borbe za bolji I slobidniji zivot I vracaju nas u grozne 90 e koje si sa Milosevicem unistile ne samo Srbiju vec I Jugoslaviju.Istorija ce vec doci do cinjenica ko je zapravo bio Milosevic ,a to ce videti generacije Kada americke tajne sluzbe budu otvorile svoje tajne arhive.To nece doziveti sadadnje zabludnele generacije Ali napredne hoce.Zabranite konacno tim propalicama da nam “ sole“ pamet I nerviraju.

  5. Gospodo iz tkzv. „Saveza za Srbiju“,nemojte zaboraviti da ta ista Evropa,PODRZAVA ovo sto (nam)radi AVAV i njegova banda !!! Znaju jako dobro sta se ovde desava i ne reaguju !!Koji je odgovor na „to“ ????

  6. Nije niko gospodi iz opozicije branio da svoje stavove priblize Srpskoj naprednoj stranci i sudeluju u vlasti i rade u korist gradjana… Ali, avaj…

    1. Aco jesi li normalan. Da se pribiže stavovi sa SNS. To ti je kao da pametnom predlažeš da ga glup nagovori da skoči u bunar.

  7. Opozicija je najgora za sebe i u ovom trenutku oni i nemaju rešenje.da pridobiju narod da glasa za njih!

  8. Kako vas je lepo videti sve zajedno tako na okupu, posebno Boškića sa svima vama. Da ste mogli zajedno svi bi još bili u DS-u iz koje je velika većina vas izašla. A što se tiče toga da ste svi mogli u SNS, to je ista ona priča da je Janković trebalo da bude premijer. Smešno, presmešno.

  9. Ovo su sve lazi i neistine, pa nikad vama ne bi bilo nudjeno da pristupite SNS-u!

  10. Vi Vučićevi guzolizci,dali se ponekad pogledate u ogledalo.Ne verujem jer se plašite da nećete videti sebe nego Vučićev brabonjak.

  11. „Na ulazu u Šabačko pozorište građane ko i predstavnike Saveza za Srbiju dočekan je špalirom i pogrdnim rečima loklanih naprednjaka. “
    Kako je to ruzno!! Kakvi su to ljudi !? Covek nema slobodu da slusa sta hoce! Nego, te na ulazu maltretiraju. U kom veku mi zivimo! Narode, zar ne znas sta je sloboda??

  12. Gospodinu Đilasu je glad za novcem očigledno prevelika. A najbolje zna da do isteg može najlakše doći preko fotelje, srećom nisu svi kao on.

  13. SNS nikada ne bi sarađivao sa Đilasom i ne vredi mu da ovako jaftinim lažima pokušava da dobije podršku.

  14. Hvala bogu da nadoste zajednicki imnitelj, prvo sto trebate uraditi kada oterate AV da svakom njihovom clanu koji je bio na ma kakvoj funkciji proverite bogatstvo, sve nas bre pokradose a narod sve vise grca, mozda mi to ne shvatamo i ne osecamo kako bi oni to rekli.

  15. Slatko sam se ismejala, hvala ti Dragane na ovoj izjavi. Humor nikad nije na odmet.

  16. Djilas bi tebao dobro da razmisli da posle ovog programa i posle ove izjave pocne da pise bajke. Mozda ce imati vise uspeha.

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 10

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.