Đilas o haosu na Nikoli Tesli: Zbog podrške Makrona, Vučić obećao aerodrom francuskoj firmi

Ostavite komentar


  1. Ne verujem da je AV bez neke lične koristi Makronu, sa kojim je intiman o čemu govore strasni zagrljaji kada god se sretnu -obećao BG aerodrom Francuzima. Pre će biti da je pala i neka „parica“ ili za Velikog vođu lično, ili za porodicu ili pak za partiju i za neke od mafijaša bliskih AV. Ne radi taj ništa za džabe!

  2. Ovo je sad prevrsilo svaku meru odma politika
    Jer ste shvatili da je ljudski faktor greska a takve greske se desavaju
    Kod nas odma politika

  3. Srbija je rasprodata i uvedena u duznicko ropstvo.Sto pre narod shvati to ce biti bolje.Mene strah da nije po onoj narodnoj kakav narod takav i predsednik.Jer, da imamo i trunke pameti i hrabrosti bilo bi nas milion u na ulicama Beograda i to svaki dan do hapsenja naprednih radikala.

  4. Ako sam dobro razumeo, francuski predsednik je napravio dil sa Vučićem zbog finansijske dobiti ne mareći za demokratiju i narod u Srbiji? Jel’ to EU kojoj težimo?

  5. Šta kažete? Greške se dešavaju…. Kod ovih francuzi stalno greške kao da neki pekari gazduju aerodrumom..pardon..hendluju….

  6. Čovek ladno optužio Makrona za korupciju, a očekuje neku pomoć iz Evrope.

  7. Kako god, nasi ljudi rade na aerodromu. Ima tu puno problema, o prtljazima da ne pricamo. A radnici stoje i pricaju… bas ih briga.

  8. Eh, komentatori!
    Zlatna koka se ne poklanja!
    Da li vam je Vučić saopštio kolika je taksa za aerodromske usluge po putniku? Zato što on „sve zna“, naravno! A, valjda je u domenu „vojne tajne“ godišnji broj putnika preko aerodroma „Nikola Tesla“!..
    Ne postoji ni „Nikola Tesla“, niti Srbija, postoji samo Vučić, jado, jadna!

  9. Posle tzv rekonstrukcije Aerodrom deluje jeftino i nefunkcionalno, bez i jednog natpisa ćirilicom

  10. Djilas, mora plan i kako da se zivi bolje. Sta radite kada dodjete na vlast prvih 6 meseci, 1, 2 god pa da narod glasa. Ovo, Vucic je los, lopov i ostalo svi znaju i dosadno je. Plan i program!

  11. …da je samo AB prodat..JATTehnika je dzab dzabe data Kamarasu I radikal.kamarili..tuga

  12. Obećano Makronu:
    Izgradnja metroa u Beogradu 12 milijardi $ +?
    kupovina eskadrile aviona Gripen za vojsku 6milijardi $ +?
    Nikola tesla je tu kao :bakšiš

  13. Vinci je operater na puno aerodroma širom Sveta. I jedino je izgleda totalni haos u Beogradu. Kako je to moguće? Vetovatno su se dogovorili da zaposle članove biblioteke koji imaju stručnost samo u brojanju plena koji dele sa onima iznad sebe. Kompletan aerodrom tj sklepana zgrada, „umetnuta“ pista čija je udaljenost od rulne staze max 100 m a minimum je bio 120m i ipak su na „mišiće“ dobili da mogu da sprovode operacije u uslovima smanjene vidljivosti….Kompletna priča je napredna i nadrealna, i samo čekam neku ozbiljnu nesreću da vidimo šta će biti dalje. Ne onakvu kada je izvršni direktor lidera regiona udario u jednu od dve bandere avionom..

  14. Nemački Desant na Drvar je imao kodno ime „Konjićev skok“. Propao je.
    Sad ćemo da preskočimo i 2017, i idemo teleportacijom da vratimo Svesrpske zemlje od Knina, Kosova, Sent-Andreje do Tojika!
    Pročitajte dve Šešeljeve knjige, jednu o Vučiću, drugu o Tomiću!
    Posle na zadnjim izborima istog Šešelja su povukli iz naftalina!
    Da sam na mestu šešelja, ne bi ih ni pogledao.Ovo je primer da političari su najveći trutovi, koji su sebe nametnuli narodu, dok se ne dočepaju Vlasti!
    Ako mislite, da če Vučić predati vlast bez Cirkusa, onda živite u Ledeno doba!

  15. Znači i Makron veliki prijatelj AV a je po ugledu na našeg vodju korumpiran. EVROPO svaka ti čast zato mnogi od nas kažu šta ćemo u Evropu nisu ni oni bolji od nas.. E Mito i korupcijo svuda te ima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.