Đilas odgovorio Vučiću na Tviteru

Ostavite komentar


  1. vec neko vreme nam nedostaje normalan drzavnicki recnik, cesto se stidim…

  2. Svaka cas!Pozdrav i podrska govoru razuma.Predsednik „svih“ gradjana moze da vredja njegove botove a ne nas koji mislimo da vidi katastrofalnu politiku i gura zemlju u sve dublje blato.Drzava nam je sada banana drzava gde vlada cenzura,kriminal nema kulture i namece se dualno obrazovanje kao nesto krucijalni i jeste krucijalno za ove njegove glasace jer onaj sa najvisim obrazovanjem ima pa tako 3 razreda srednje skole ali i to je retkost.

  3. Iznos naplaćenih akciza na derivate nafte u 2012 godini je bio 90 milijardi, a budžetom za 2018 godinu je predviđena naplata od 153 milijarde, uz to treba dodati i 17 milijardi dinara koje će biti naplaćene u vidu akciza na električnu energiju, ukupno 90 milijardi dinara i sad se Predsednik hvali kako je smanjio deficit budžeta. Niste vi Vučiću smanjili deficit nego građani iz svog džepa!

    1. A ko po vama treba da puni budžet ako ne narod? Hoćete li možda da predsednik (ma ko on bio) iz svog džepa to uradi? Kritkujte, ali neka to bude smisleno a ne iz mržnje prema nekome.

      1. Naravno da građani pune budžet i tu ste sasvim u pravu, ali verovatno ste primetili da Predsedni zasluge za uravnoteženje prihodne i rashodne strane budžeta pripisuje sebi, a ne građanima koji su to usklađivanje finansirali. inače prošle godine je ostvaren suvicit u budžetu, što retko koja zamlja koja treba da se razvija ima, što znači da je od privrede i građana izvučen novac više nego što treba, čak i EU kroz mastrihtske kriterijume dozvoljava deficit od 3%. Uzgred i prihod od PDV je povećan ua 140 milijardi dinar jer su stope povećane, a imamo i konstantan rast cena. Gospodine Grofe zar ne mislite da bi Vođa mogao malo da popusti kaiš? Izvinjavam se zbo greške, u zbiru ukupno povećanje akciza na derivate nafte i el. energije je 80milijardi a ne 90.

  4. Posle izjave predsednika svih botova, predlažem novi moto za proteste, „Djilase smanji akcize“

  5. Predsednik nema prava da vređa i ponižava građane!
    (ako na ovu izjavu botovi lupe minus onda su stvarno BOTOVI)

  6. Trenutno sam u Francuskoj gde je takođe poskupelo gorivo. Šta da se radi, kad je to svetski peoblem?!. Žalite se NATO-u. Problem su ratovi…

    1. Jeli majke ti a kolike su plate u Francuskoj,i dali im je hleb najeftiniji

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.