Đilas: Osnovno je vratiti dostojanstvo ljudima

Ostavite komentar


  1. Pa čoveče 12 godina si bio na vlasti, ništa nam nije bilo bolje, a sad će za 6 meseci…hahaha

  2. Bas lepo sto se javio gospodin Djilas da nam kaze ,glupima, kako ce Srbija procvetati za sest meseci kad Vucic ode sa vlasti , a za vreme svoje vladavine jedino je ojadio Srbiju. Sto ne kaze gde ce naci tolike pare da prosecna plata bude 1000 evra.Verovatno dizuci nove kradite ,kao sto je cinjeno, ili mozda vrati onih 600 miliona evra u budzet.

  3. Vec cetvrti put pisem isti komentar. Prva tri puta nije objavljen iako u njemu nema uvreda. Bravo demokratijo. Porucujem ovom coveku da se okane Moravskog koridora,jer Srbi zive i juzno od Beograda. Ima nas dole jos zivih kojima je taj put preko potreban. Ne interesuje me ko ga gradi i koliko kosta. Bez njega mi ne postojimo. Lepo je ziveti u Beogradu i pricati kako nama dole to ne treba. Gresis,mnogo gresis. I zapamti jedno. Beogradjani su suvise lenji da bi menjali vlast u zemlji

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.