Đilas: Parapolicijske snage tukle građane, Lutovac pozvao na protest ispred CZ-a

Ostavite komentar


  1. Strasno je sto u ovom teskom momentu, teskom po citav svet, kada se bije bitka sa opakom koronom pojedinci daju sebi za pravo da pozivaju i navode narod da izlazi na ulice i pravi nerede gurajuci ih svesno u rizik zarad svojih bolesnih ciljeva,ljudi dozovite se pameti !!!

      1. Pa, zašto Djidon ne ode medju demonstrante, ako misli da ga vole? Neće zbog korone, a mogao bi da prodje kao i Sergej.

      2. Na derbi niko nikog javno nije pozivao, i niko i nije morao da ide, a na proteste poziva cela opozicija.

    1. Tuzno je sto se okupljate svako vece kao blesavi. Time postizete samo to da vas narod prezire, i sirite zarazu dok se zdravstvo bori svim snagama za zdravlje i zivote ljudi.

    2. @I ona trojica mladića koji su sedeli na klupi i bili ispendrečeni su pravili nerede,i onaj na trotoaru kojeg je ceo policijski kordon išutirao,onako u prolazu?To nije strašno?

    3. Bravo, Milice!
      Ti nisi bot. Bot svesno radi za firera AV, a ti gazis po ljudskom dostojanstvu kao da to nije nista. Po tebi su protestanti bacali suzavac! Po tebi su protestanti izazivali tuce!
      Sram te bilo! Covek se covekom zove zato sto ima dostojanstvo i PRAVO na ZIVOT. Ne na takav kakav ti, Milice, pozivas: na zivot u blatu . Samo da znas: tvoj firer nece dugo ovako. Onda se cudite.

  2. OK, nikad vise dokaza nije bilo o krsenju zakona, zloupotrebi zakona i brutalnosti pojedinih pripadnika policije. Dobri advokati i postene nepotkupljive sudije ce to lako resiti. U interesu ostecenih ali I u interesu vecine profesionalnih pripadnika policije.

  3. Bravo Djilas! Sakupljanje podataka o zlocinima rezima nad sopstvenim gradjanima obezbedice zlocincima pracicno sudjenje. Dilas i opozicija su pokazali smelost, savesnost i strucnost da vode proteste do konacne pobede.

  4. Pa ovi DS i bivši DS su stvarno idioti nad idiotima. Salrili se u mišje rupe kad se tuklo a sada se prave kao oni nekog podržavaju. Pizde neviđene.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.