Đilas poručio Vučiću: Bićeš na robiji

Ostavite komentar


    1. Nema Vučića bez Đilasa. I obrunoto. To su dve strane jedne iste medalje.

      1. U pravu si 1000 % samo to niko izgleda ne shvata, samo retki to vide i znaju. Svaka čast za mišljenje i komentar.

    1. Treba strpati i Djilasa i Vucica zajedno u istu samicu ,a dovesti turke narednih 500 godina jer bolje nismo zasluzili.

    1. Tebi ne bi bilo na odmet da se vratis u skolu pre nego sto sednes da pises komentare

    2. Eee, sta je sve meni radio posle sednica Centralne otadzbinske uprave, blagoslovio bih ga bar triput.

      1. Ako ti smeta samo jedno pogresno slovo u imenu, blago tebi. Da mi je tvoja glava samo nedelju dana, slatko da se odmorim od svih briga i problema.

        1. Nemoj da zudis za glavom koja ce ti pruziti odmor vec resavaj proble koji izazivaju te glavobolje. Kakvih likova ovde ima. Smejem se svakoga dana zestoko.

  1. SNS je pobrkao kradljivca, onih 620 mil. evara…?? Ispostavilo se da je to ipak Slavisa Kokeza??.Slabo se snalaze sa brojkama, a i sa slovima…!!

  2. Po pitanju druzenja,mislim da bi se i Belivuk mogao oglasati u cijem drustvu je bio sve ove godine.Da li je dao pristanak da na kraju bude kolateralna steta,kao Kokeza i Hrkalovicka.Kad pravimo seriju da se cuju svi akteri.

  3. Na robiji bez prava pomilovanja ni skracenja zbog „lepog vladanja“. ON Aleksandar Vucic bi trebalo da bude primer za sve buduce osione diktatore u buducnosti. Mada licno mislim, da ce ovaj „junak“ nasih dana, poput slicnih kukavica pobeci i da cemo morati da ga ganjamo po Juznoj Americi poput Hitlerovih ratnih zlocinaca. Pravda ce ipak u ovom slucaju biti „izdejstvovana“ na ulicama oslobodjenih gradova Srbije a prvenstveno u prestonici Beogradu. Blizi nam je Rumunski scenario iz 1989. godine i slucaj rumunskog diktatora Nikolaua Causesku. Ovo zlo i ovaj zlotvor sa svojom bandokratijom nece mirno otici sa vlasti bas zato sto zna da ga zeljno iscekuje „ZABELA“ pokraj Pozarevca.

  4. Predsednik SNS je pretekao i Noleta, Nole sutra svrgava Federera sa prvog mesta vecne liste tenisera (311 nedelja), a on je vec svrgao Djilasa sa prvog mesta (Dilas 617 miliona evra, a Kokeza kazu da je tezi od Djilasa 640 miliona evra) predsednik SNS mora u svim segmetnima da bude prvi-najbolji….Ne vredi Djilasu nista sada je uz pomoc Kokeze ipak drugi…

  5. Ovaj Đilas je kao stvoren za Zadrugu ili Parove. Taman bi se tamo uklopio.

  6. Mani se ti zatvora. Nego, de mi reci, šta da radimo sa onim podzemnim kontejnerima?! To mene zanima, realnost.

  7. Još jedna muzička legenda nas je napustila. Počivaj u miru.

  8. Problem kriminala nije politicko pitinje iako ima politicara, problem kriminala treba da resavaju profesionalci pod uslovom da ih ima po institucijama onog tipa gde taj problem mora biti suzbijen.
    Koliko se vidi po pitanju kriminala uglavnom se javljaju politicari a oni bi se trebali ponajmanje javljati. Dajte mesta profesionalcima valjda postoje kada vide odsecenu glavu ili mucenje bilo koje vrste ako ne mogu vec trovanje koje jeste tesko dokazivo ali ne bi trebalo biti i nije nemoguce kod pravih , vrednih, profesionalaca..

  9. Sam još se nezna Dragance dali ce Vucic Pre Tebe ili posle Tebe
    Kako god Okreneš Ti si Ispred

  10. polako, prvo obavezno lecenje u medicinskoj ustanovi zatvorenog tipa za nekoliko njih, pa tek onda Mardelja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.