Đilas posle konsultacija sa Vučićem: Bićemo opozicija, Vučić potvrdio da se povlači s mesta predsednika SNS

Ostavite komentar


  1. Ceda i Canak su za vas izmislili opoziciju. Ovo je poraz za svakog glasaca koji vam je dao glas.

  2. Verujemo da je Djilas izneo svoje stavove. Ali znamo da ce se potruditi da izaberu najboljeg kandidata za nasu drzavu.

  3. Djilas je svoje rekao i pokazao, zato treba da ode sa politicke scene.

  4. Jedva cekamo da vas vidimo kako prosipate pamet u mrznji prema narodu iz kog poticete I prema drzavi u kojoj zivite. Sve vam je sveto osim obicnog naroda I vecine misljenja u ovoj drzavi. Samo se trudite da vas jos vise mrzimo! Fuj!

  5. Opaaaa,pa „lažljivi lajavac“ je sad’ „predsednik“ ??? Joooooj,nemam stomak za ovo !!!

  6. Do sada je 19. puta obećao i po navici slagao…Vule, cepaj ovaj zatucani narod…

  7. Pet komentara, a kao da je jedan. Svakako, kao da ih je pisao Vučić, ili Suzana. Na čast „piscima“!

  8. Podrsku mu necete uskratiti svakako. Kad bude on leteo sa vlasti i vi iz opozicije cete sa njim,ne sekirajte se!

  9. Bio sam podmobingom od strane porodice da glasam za Djilasa. Srce me bolelo kada sam ubacio listić sa glasom za tog belosvetskog hohštaplera. Zato idući put mpj glas ide AV. Što gore to bolje da ne slušam više kvazi elitu iz kruga dvojke.

  10. N1, Nova a evo vidim i DANAS su se prikljućili zatrpavanju aktivnosti Djilasa i Marinike Tepić. Izgleda da je njihov jedini zadatak bio da izvuku besne gradjane na izbore, i omoguće “ Zapadu“ da nastavi mirnu okupaciju Srbije. Vidim da ste već posle pola sata prestali da objavljujete komentare (sve negativne) i neočekujem da objavite ni ovaj moj. Ali nadam se da ćete i vi u redakciji i uredništvu prodiskutovati vašu uređivačku politiku. U Srbiji ne postoji NIJEDNA nezavisna radio a ni tv stanica, možda par emisija. Danas su JEDINE slobodne novine. Čuvajte to.

  11. Dragane ti si vlast, zajedno sa Vučkom. Stari ste ortaci, tako kaže Neša.

  12. A sto niste rekli da narod zivi lose da nema da placa racune poreze takse pdv da se prehrani da su mali minimalci male penzije pa vi ste za narod niste mislite samo za sebe jadna si srbijo

  13. Kaze izneli su PREDSEDNIKU stav, pa ovo je strasno koliko je trajno ukopao opoziciju – barem onu koja je verovala da Djilas nije koristoljubivi trojanac sve vreme.

    Da su se Bota, Djitler & co. povukli 2014, kad je bilo jasno da ne mogu biti faktor – NDM BGD (ili neko drugi novi) bi srusio rezim 20 puta dosad

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.