Đilas: Poziv na vešanje nije politika SZS

Ostavite komentar


  1. Ljudi koje oni slede i podrzavaju izgovore to ,a onda kao to nije njihova politika.

  2. Svako ko razmislja svojom glavom ce osuduiti ponasanje Srdjana Noga jer je to toliko sramno da nema opravdanja. Jos je zalosnije sto on kaze da i dalje stoji iza svojih reci bez trunke kajanja.

  3. Sem deklarativne osude preduzmite nesto konkretno da vam gradjani veruju.Recimo izbacite Dveri iz saveza.

  4. Sramotan cin za sve one koji ovakve izjave podrzavaju. Sada se prati nakon svega, jos jadnije i bednije.

  5. Nažalost, ali će Srbija imati šanse da krene na bolje tek kad neko bude povešao zločince i izdajnike. I to nije nikakav govor mržnje. I uopšte nije nejasno ko su zločinci i izdajnici.

  6. Politika opozicije su pretnje, nasilje, vredjanje i za to zasluzuju da budu najstrozije kaznjeni.

  7. Ako tako misite gospodine Djilasu onda predlozite ukidanje imuniteta negospodinu Nogu i pustite istraznim organima da ga procesuiraju.

  8. Naravno da nije politika, ali nije ni tvoja politika koja se bavila pljačkanjima i uništavanjima.

  9. Ne mislim nista dobro o ovoj vlasti .Ali,kao sto sam pisao,flert sa zaludjenim nacionalistima donosi ovakve stvari.Osim vesanja,covek je rekao da je Brnabiceva agent hrvatske sluzbe i to je njegova pamet procenila.I sad se Obradovic ogradjuje,on moze da se ogradi ako ovaj bude izbacen iz Dveri.Pa kakav je to pokret u kojem je ovaj drugi covek ,kojeg kada vidim sta prica podseca na onog Miroljuba i zabrinem se da li od ove vlasti moze jos i gore .Pritom,Ds koji ne lici ni na sta,sa sve onim Lutovcem sto se bavi naucnim radom,Borkom levicarem koji kaze da je 90 posto programa Dveri levo ,Djilasom i Jeremicem koje su vise od pola ove vlasti proveli u ilegali a tokom dela iste saradjivali sa istom .Oni su alternativa ovima .Bar da se ujedine Tadic i Jankovic pa da onda mogu za njih da glasam a da ne moram da strepim za koga sam glasao iako se i njima dvojici stosta moze zameriti .Ali,kada bi oni pobedili ovu vlast ,bio bih srecan bez strepnje,znajuci da nece biti kao sto sam zeleo ali ce biti podnosljivo a ovi iz SZS ako bi pobedili znam da bi bilo zestoko problematicno mozda i vise od toga .Mislim da je opozicija krenula nizbrdo kada je restauriran Djilas , da se onda se on sa popularnoscu sa Bg izbora uortacio sa Jeremicem i Obradovicem i da je to desnicarska grupacija ,ne tako benignih ni manira ni politike.I ja kao levicar ja osim sto sam prinudjen da glasam za ove centriste pretezno kapitalisticke poltiike ,sada jos treba da glasam i za zaludjene nacionaliste ,stvarno je previse .

  10. Sta im se bre,pravdate?Kome se vi pravdate i kako mislite tako da ih pobedite?Na kraju 2.svetskog rata u Beogradu su ubijali zene koje su se podvodile Nemcima,a ovi prazne teritoriju Srbije od Srba,poklanjaju nacionalna bogatstva strancima i useljavaju migrante da ih zamene kao jeftinu radnu snagu, a vi im se pravdate.Ako ostanu jos malo na vlasti ni Srba ni Srbije nece vise biti,nismo ni zasluzili da opstanemo kao nacija,nismo ni zasluzili da zadrzimo i ovu teritoriju kakve smo izabrali da nam odlucuju o sudbini

  11. Druze Djilas, tvoj SZS je vaskrsao gomilu zla za koje smo mislili da su SRS i JUL odveli u grob… Ti si to sve pokupio i napravio taj odvratni skup pomija koji nudis gradjanima kao nekakvu alternativu vlasti.
    Da li zaista verujes da tvoje najnize koketiranje sa najnazadnijim populistickim idejama moze da prodje kod tradicionalnih glasaca gradjanske, evropske, pro-zapadne opozicije? Sve samo da sidje AV sa vlasti, a onda neka bude i potop?
    Posledice urusavanja ideje o Srbiji u civilizovanom svetu (a to je iskljucivo ono sto rusofili zovu ‘Zapad’ sa velikim ‘Z’) su stravicne! A za to snosite odgovornost Vi iz DS – od Kostunice, Cavoskog, Tadica pa do Borka i tebe.
    Treba da se sramis! Hoces da dovedes ubice na vlast u Srbiji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.