Đilas predlaže da on bude menadžer Saveza za Srbiju

U izmenjenom predlogu se navodi da stranke zadržavaju svoje organe i strukture, pravo na sopstveni razvoj, ali u ključnim segmentima politike nastupaju sinhronizovano i u dogovoru. 
Danas imao uvid u novi predlog bivšeg gradonačelnika Beograda koji je uputio koalicionim partnerima

Ostavite komentar


  1. KOS,kao avnojevska hidra obučena u naprednjačko-radikalsku uniformu ne miruje. Po svaku cenu nastoji da formira opozicioni blok i da sa njim manipuliše,kao sa DOS-om. Djilas je ličnost na političkoj sceni koja razme gde leže uzroci poraza demokratije u Srbiji, pa je to jedini garant da se gradjani Srbije mogu izboriti za slobodu i demokratsko uredjenje. Situacija je više nego dramatična za bilo kakve greške u redovima demokratske opozicije. Gospodo,nemate pravo na gluposti.

  2. Kakav menadžer? Smešno! Djb las je jedan od prepozbatljivih ljuđi zbog čijeg načina vodjenja politike (demagogija, bahatost, brutalnost) je SNS-u trasiran put do pobede l. Ovi sada primenjuju istu tehniku, iste metode samo su ljudi siromašnije, Srbija Sve praznike i sve je manje potencijal za otpor. Kakav Djilas ljudi, urazumiti se. Nema promena sa istrošenih i prebogatih ljudima čiji poslovni interesi nisu trpeli zbog ove vlasti. Razmislite zašto i o čemu se tu radi.

  3. ne treba cekati maj – treba ODMAH krenuti u opozicionu borbu i pomoci ljudima u Nisu jer ce ta pobeda biti inicijalna kapisla i znak da je alava azdaja ranjiva

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.