Đilas (SSP): Izjava Bakareca da može ‘da te nema’ dokaz gde živimo

Ostavite komentar


  1. Ne zna Bakarec šta govori.
    Pogubljen čovek.
    Ovo je, osim pretnji smrću, diplomatski skandal.
    Procesuirati i veštačiti.

    1. Je l’? A kad se preti Vučićevom trogodišnjem detetu, onda je to “u redu“? Kad bi neko bacao ljude u Dunav i Savu, i to je “u redu“? Kad Djilas preti ljudima i to je “u redu“. Pa vi mesecima i mesecima pretite i ne birate kome, ali valjda je to sve u redu? Djilasu bi bilo najbolje da se opet rasplače na “tri-četri, je l’ može sad“, pa da otrči da kevće u Brisel.

      1. Jesu uhapšeni ti koji su pretili Vučiću?
        Jesu.
        Jesu li osudjeni?
        To nismo čuli.

        1. Jesu osudjeni na kućni pritvor i nanogicom, ali najvažnije je što su priznali da su oni, Djilasovi puleni, pretili i priznali, da ne bi išli u zatvor, nego u kućni pritvor, i?

          1. Ljubiša, zaradili ste jedan indeks sendvič, sa svim prilozima, plus možda bude i ruske salate. Svaka čast za kreativnost. 🙂

      2. Srbija je već odavno u ratu?
        I ništs od pokušaja da nas ujedine mržnjom prema drugima? Čak i „dobrobit sumnje“ ode u zasluženu istoriju, a da nije stigao.

        Ja opet priznajem da je bolji put, put Belorusije. Nek plaču naša deca.

      3. Све што си излупетао,си прочитао у Гебелсоформеру,то што изговараш тешке лажи,под утицајем Вучићеве пропаганде,нећете спасити од Божије казне,јер лаж је грех ако ниси знао.

      4. Ljubisa, da li si ti normalan o cemu ti pricas.Bakarec je jedna gnjida kakva ne treba da postoji.

    2. Na ovo bi trebao da reaguje I Ruski ambasador, jer baca ljagu na ruski pravosudni sistem I sprovodi antirusku propagandu.

      1. Bakarec je inace veliki rusofil, tako da ce mu Rusi oprostiti ovaj mali gaf.

    3. ova vlast će da završi tako što će nas svi zajedno bombardovati. neverovatna količina gluposti iz vrha SNS svakodnevno izlazi u javnost. Sreća njihova da kontrolišu medije pa naivci koji glasaju za njih i ne znaju za ovakve stvari.

    4. Ovo nikakve veze nema sa pretnjom smrću ali jeste velik faul prema Rusiji. Bakarec se malo zaneo previse.Verujem da se vec kaje zbog svojih reci.

  2. A zamislite da se pojavi snimak Dacica kako sedi u kafani sa tamo nekim kriminalcom zvani Banana? Na sta bi to licilo?

  3. I sad je kriv Bakarac, a ova dvojica se u Trstu sastaju sa nekim ko je na poternici. Gde je tu bar, ako ništa drugo, moral?

  4. Biće vas više, jedino ako uradite copy-paste jednog te istog čoveka. Ovako stvarno ne znam kako planiraju da ostvare to.

  5. Mislim da bi bilo previše da svi gledamo kopije Đilasa, Jeremića, Obradovića, Marinike i ostatka „elitne“ opozicije.

  6. E pa ovo kao kod šojića, kad panjković kaže „da ima da me nema“ sličite pomalo, onako što bi ameri rekli džindžer.

  7. Pa jel treba i sada da posaljemo nekog u Hag? Ne razumem Djilasovu izjavu.

    1. Vidim da nisi shvatio ni tekst, ni suštinu izrečenog….ništa nisi shvatio. Kakav bre Hag? A i kakve suštinske veze i Hag ima sa nama kad nam osudjeni ratni zločinac i profiter sedi u skupštini! Hteo je da kaže da je bio dobar direktor BIA-e. Nije došao iz kupatila već je učio i prošao faze u sistemu! A Bakarec i slični….šta reći, mada, mislim da ni on ne misli baš tako. Mora da pomene predsednika ( donosi 4,5 bodova ), pa onda napadne i pripreti Djilasu ( a nisam njegov ljubitelj )…to još 5 poena i kknačno – za uvlačenje još 10 poena = 19,20 poena! Još 4 puta ovakav nastup i dogodine obezbedjen drugi mandat! To tako ide u demokratskom uredjenom društvu! Trst je naš!

  8. Zipa sad pa ovu izjavu. Najbolje je da se vi držite bojkota, jer on vam je doneo dobro u životu.

    1. Sloboda govora je svima zagarantovana. Skupština je narodna i pripada građanima

    2. Па богме је и донео…нема стабиле владе и парламента, поново избори, покласте се око пара а сами сте, није отворено ниједно поглавље, Еу је посредник у преговорима пред изборе…шта ћеш више.

  9. Miramo verovati u sebe.Sto pre pandemija da se zavrsi.Da zivimo normalno

  10. Odavno Skupština Srbije ne predstavlja časno mesto vladavine prava. Svašta tu možete da čujete, kao na pijaci. Sramota. Kada bi imali obraz sve bi drugačije izgledalo, ali oni kao raštimovani orkestar imaju dirigenta koji se ne šali, pa ne smeju da budu ljudi. Bakarec da je iole pametan treba da zna da ne treba da pominje Rusiju u negativnom kontekstu. Treba da gleda samo u svoje dvorište. Jadniku to nije niko rekao, a sam ne zna da je to veliki faul u odnosu na Rusiju. Zaslepela ga je mržnja prema opoziciji. Ali, neka bude što više Bakareca i ode Vučić kući pevajući, oslobodi Srbiju zuluma. Previše je vladao nezakonito, ne može večito…

  11. I treba da budu glasni svi u borbi protiv kriminala, ali da govore istinu a ne da svoje grehe prebacuju na druge. Istina će isplivati, a jasna je namera opozicije da likvidira čelnike. To zaslužuje najoštriju kaznu.

  12. Mene interesuje kada ce tuzilastvo podici krivicnu prijavi protiv Boska Obradovica za nasilni upad u zgradu i napad na novinare RTS?

  13. Nema – može vrlo lako značiti da budete smenjeni sa funkcije ili položaja, a ne nužno fizičku likvidaciju – na šta Đilas naravo aludira. Svaku reč će izvrnuti i iskoristiti da kritikuje.

  14. Tako je vladao i Fidel na Kubi pa nikome osim Amerima koji to isto rade nije smetalo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.