Đilas (SSP): Marinika Tepić se oporavlja u Novom Sadu, protesti se nastavljaju nakon Božića

Ostavite komentar


  1. Наставите са протестима до следећих избора 2027.

  2. Драго ми је да се госпођа Тепић опоравља, желим јој срећну нову годину пуно здравља и да јој се оствсре све жеље.

  3. Postizborna kriza postoji samo u opozicionim redovima. Da bi iz nje izašli, moraće da se oslobode vođa tipa Aleksić, Ćuta, ili onaj „skupi čvarci“ Milivojević.

    A i Marinika se nije proslavila ovim postom, i ona bi mogla da se mane politike i eventualno krene da smara preko kolumne u „Danasu“.

  4. Mini cirkus Marinike Tepić nije uspeo da rastuži narod, pa je morala da ga prekine, narod hoće napredak uz Vučića, a ne cirkus sa Marinikom.

  5. Definitivno ste izgubli,shvatite vec jednom da vas gradjani ne zele,pokazalo se na izborima i na protestima.

  6. Te strane pregovarace mozes da obsis macku o rep. Ako ti je toliko stalo do inostranstva… imas pasos pa pali…

  7. Vucica ne mogu ni da smislim ali, ni Djilasa.
    Kako je moguce da ne moze da se iskristalise opozicioni lider ?
    Problem kod nas je da svaki politicar dolaskom na vlast gleda da obezbedi 5 pokoljenja .
    Definitivno mi nismo sposobni da vodimo zemlju.Jedini razlog za koji jesam za EU je ta kontrola protoka novca, ulaganja, nema ,,divljeg zapada “ kao kod nas.

  8. Ova naša opozicija izgleda nema nameru da prestane da maltretira građane. Moraju da znaju da to narod neće moći još dugo da trpi nego će morati da reaguje, a onda neće biti dobro.

  9. Драган: Ni to im neće pomoći da se dočepaju vlasti. Moraju da shvate da ih narod neće.

  10. Sloba: Pa valjda je gospođa Tepić shvatila da se vlast ne osvaja štrajkom glađu nego voljom naroda na izborima.

  11. Samo nastavite,definitivno ste otisli u istoriju,narod vas nece ni tebe ni Mariniku,nemate program samo mislite na sebe,fotelje i vase dzepove,briga vas za narod.

  12. Znači i protesti imaju neradne dane i praznike, nisam znao za to. Pa dobro nekom je i to zanimanje.

  13. Licno sam bio protiv takvog nacina borbe za ponistavanje pokradenih izbora i odrzavanje fer i postenih izbora verujuci da to nece „uroditi plodom“ MEDJUTIM kada sam video da su SVI drzavni mediji u Nemackoj, Austriji i mnogim drugim evropskim drzavama „posvetili po nekoliko minuta“ situaciji u Srbiji, pokradenim izborima, najmasovnijim protestima u BG. kao i o strajku gladju Marinike Tepic, shvatio sam da je sve to itekako VREDELO !

  14. Vucic je pogresio u jednoj stvari a ta je što je rekao nakon Izbora da svi iz SNS a sada treba da rade punom parom jer njega na sledećim Izborima neće biti, e pa sada , kako će ko shvatiti iz SNSa šta znači raditi punom parom, sigurno je Vućić mislio na pošten rad , a koliko ima godina do sledećih izbora , zato Vučiću da Srbija ne propadne ako nećeš sa njima na sledeće Izbore osnuj neku drugu stranku a možda i SNS počne da radi onako kako je zaista mislio Vučić a bez Vučića , ali ……. . Najsigurnije da Vučić osnuje još jednu stranku , pa koja od te dve na sledećim Izborima propadne nije bitno za Srbiju, jedna ostaje pouzdana .

  15. Nema ponavljanja izbora bez pročišćavanja biračkog spiska. Svi mrtvi da se vrate tamo gde su sahranjeni a svi građani Srbije van Beograda i građani Republike Srpske da ponište falsifikovane lične karte sa prebivalištem u Beogradu u kojem ne žive.

  16. Naprdne botine na poslu od prvog dana 2024te.
    Placani od nasih para.

  17. Pravo zboris Ojadjeni. Nekbotine rade svoj „posao“ a mi cemo svoj. Napred, pa kom obojci, kom opanci. Zovite, dolazim!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.