Đilas: SSP nije u sukobu ni sa jednom opozicionom strankom u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ili je ovo sve igra ili su one prepiske na twiteru fatamorgana za sve nas.

  2. Čini mi se Vas vesti o sukobu sa predsednikom Narodne stranke od pre neki dan demantuju.

  3. Sve i da nisu u sukobu ni sa kim, to ne znači da imaju dovoljno kapaciteta da stanu na crtu trenutnom režimu.

    1. Mene samo zanima ako već vide da nemaju šanse, zašto se makar na silu ne ujedine jer ovako ispadaju smešni!

      1. Da li ti razumeš da 90 procenata naše današnje „opozicije“ potiče iz Demokratske stranke koja se rapsala posle pada sa vlasti
        Tadić Živković Jeremić Đilas Zelenović Janko Veselinović Ponoš Nikčević Rašković-Ivić Borko Stevanović sve je to ista stranka samo sa „novim imenima“
        da se 2vlasi“ ne dosete. Čak su uspeli i Đorđa „vlaha“ Vukadinovića da ubede dabude promoter onih koji su od 2000-2012 uspeli da unište pokušaj stvaranja demokratije u Srbiji

  4. Ako niste u sukobu sa drugiim opozicionim strankama, zašto ste nakon onog početnog entuzijazma izneverili narod koji vam je verovao kada ste radili na Savezu za Srbiju.

  5. Političke Stavove još nekako i usaglase, ali se lideri očito ne mirišu, a razlozi su izgleda samo njima poznati…

  6. Ma taman posla, kakav sukob. Pa vi niste ni sa Vučićem u sukobu. Znaš ono kad se na treningu jedna ekipa podeli na dva tima, pa igraju jedni protiv drugih, kobojagi.

  7. Ja sam laik sto se tice politike, ali mislim da se Djilas dosta iskompromitovao. Ni njegovi nece sa njim, a ne ostali. Sa svima je na ratnoj nozi.

  8. Razmimoilaženje Đilasa i Jeremića traje čitavu jednu deceniju, ako ne i duže. Teško je za očekivati da će uopšte biti u stanju da se pomire.

  9. 5. oktobar bi im bilo bilje da ne pominju! Samo bude uspavani bes! Oni će… šta? Pričice za dečicu, u koje ni sami ne veruju.

  10. Nastavlja se drama u odnosima Jeremića i Đilasa! Jedan drugog optužuju, udarci ispod pojasa…čekamo nastavak!

  11. Isti dan u istom gradu, ne bih rekla da je slucajnost, sve ukazuje da bas jedan drugom pravite konkurenciju.

  12. Ajde ne manipulišite građanima Srbije kao da su deca. Narod odlično zna ko je i Jeremić, a ko i i Đilas. Nikada više neće dobiti podršku naroda!

  13. Nisu ni u sukobu ali nisu ni u dobrim odnosima.Opozicija je izgubila kompas.

  14. Mi se volimo, mi se volimo od ljubavi naše ničeg nema slađe….Predizborna himna ujedinjene opozicije! 🙂

  15. Опозција сама себе разједнињује и уништва

  16. Čim je Vuk saznao da će Đilas u Kragujevac i on brže bolje ide u Kragujevac valjda da se tamo kao izmire.Hhahahah , ja Bože jalova li posla!

  17. Ako niste, zbog čega je onda rasformiran čuveni SzS? Pitam iz znatiželje.

  18. SSP možda nije, ali ti sa Vukom itekako jesi u sukobu još od preleta Jovanovića.

  19. Savet clanovima opozicije je da se spuste na zemlju, kazu zbogom svojim sujetama i zajedno pokusaju da drzavu Srbiju koja sada to nije naprave uredjenom pravnom drzavom.Ako tako nastave to nece uspeti pogotovo neke stranke koje ako bi se pojavile same na izborima ne bi presle ni cenzus.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.