Đilas: Svim građanima KiM omogućiti potpunu slobodu kretanja i lečenje u kliničkim centrima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Imao si priliku, nisi nista uradio. Pusti druge da se bore kad ti vec nisi umeo.

    1. Postovana Oljice, Djilas je sigurno jos veci borac od danasnje vlasti srbije, ali vise od ovoga se ne moze ! Budite sigurni da svaki albanac je spreman da gine za Kosovo, a pitam se koliko srba bih doslo da pogine za Kosovo ?!

    2. Politicke partije se smenjuju na vlasti,jer iznevere povrenje gradjana.Gresili su pa ih je narod kaznio glasanjem za druge stranke koje su sada na vlasti.Posto ovi sadasnji grese i to katastrofalno red je da odu i da na izborima gradjani izaberu druge.Dosta je vise bahatih prica ,imali ste prilike,….Ako mislis da nece biti bolji glasaj za nove politicare i tacka.

    3. Ovi što su sad na vlasti su takođe ranije imali priliku pa su doveli do rata ’99. radije nego da su se posle Dejtona povukli kao garanti mira i stabilnosti, kako im je zapad tepao. Ali ne oni ne znaju ni za šta osim loše politike pa mesto da se problem rešio on je eskalirao. E onda kad su skinuti malo su se ukurvili pa kad su videli da im niko ništa nije sudio izašli su iz kanalizacije. Svaki pokušaj rešavanja su minirali nasilnim demonstracijama. E da bi sad botovi seirili: imao si priliku, nisi ništa uradio. Imali smo mi svi priliku da ove aveti zauvek ostavimo u 20. veku pa nismo. Nadam se da sledeću nećemo prokockati.

  2. Kad slušam ovakve Đilasove ideje , pomislim da je Vučić spas za Srbiju .

  3. Iz neznanja ili očaja možda bi neko to i učinio, ( da dođe da ga “leče “ u srpskim bolnicama i centrima , srpski doktori)
    Ali bi ubrzo shvatio da to siguran put Samo na jedno mesto, srpski zdravstveni sistem za Srbe je isto što i Dr Mengele za jevrejsku populaciju pod nacistima., put u večno konačište po ubrzanoj proceduri., Sistem je sto puta gori nego pod Miloševićevom diktaturom,
    Od kudikamo lekova kojima se kljukaju pacijenti,( zabranjeni u svetu), očajne dijagnostike, hitne pomoći koja sve to nije, objekata iz srednjeg veka, stručnosti lekara i sestara koji funkcionišu po deviznom kursu i organizovano kao mafija, lavirint bez izlaza.
    Ko uđe više ne izlazi .

  4. kosovski je dobar, za razliku od našeg, pa ne bi bilo loše da prepišemo i prilagodimo nama. Pokažite da poštujete albance i srbe tako što ćete dati predlog za decentralizaciju Srbije i mogućnost svima da sami biraju svoje predstavnike, a ne da nam beograđani serviraju ljude kojima lako manipulišu. Ovo bi trebalo da bude jednostavno, malo dobre volje, predlog zakona možete da predate u parlament. U suprotnom ne ljutite kada tvrdimo da ste svi isti, niti očekujte podršku, jer nama je muka od beogradske šape nad svim poslovima.

    1. Pitanje za Vas Nikoletka, kada je D.Đilas bio predsednik Srbije ili predsednik Vlade Srbije?

      1. Bio je ministar u vladi…pa što se bar tada nešto nije bunio???Ah,da…u pitanju su bile prodaje sekunde.

  5. AKO ste rekli dajte da igraju futball skim i kako kad oni imaju kosovsku zastavu kad oni nece se vratiti na 90ti.policija kako kad u dokumentima pise Rep Kosovo to ne pije vodu nego treba narodu reci u oci istinu i dosta bre manipulacije stimmt Kosovo vec 30 g cujem Kosovo Kosovo kod TV pink Nema Dana ko ne pominje Kosovo .otislo je kosovo za uvek samo trosite pare lazete narod.dosta.

  6. Srbija ne brani nikome da se leči u zdravstvenim ustanovama u Srbiji. Sve od Horgoša do Dragaša je stanovništvo Republike Srbije.

    1. I svi oni plaćaju osiguranje i doprinose u kasu Srbije, ili ne baš svi?

  7. Djilasu očigledno fali neko da ga posavetuje kako da se profilišu na mapi stranačkoj u Srbiji. Ovako dosta sve to deluje neozbiljno.

  8. Je l’ Djilas stvarno veruje da ce doci na vlas? Obavestite ga je prica o zlatnoj ribici samo bajka.

  9. Ovi nasu juznjaci imaju za ovakve gluposti jednu izreku: „sta nam rece a bre slepce“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.