Đilas, Tepić, Tadić, Lutovac, Ćuta… danas u 12 časova potpisuju Sporazum za odgovornu Srbiju

Ostavite komentar


  1. Vec vidjeno, po ko zna koji put. A, posle potpisivanja udri jos jace. Mnogo su smesni.

  2. Super. Zaustaviće štetne projekte po građane Srbije.
    Nažalost, najštetniji projekat pljačkaške privatizacije završili su odavno i nema ispravke.

  3. Po mom mišljenju,nemaju nikakvu šansu za pobedu na izborima iz razloga što je to u biti bivši režim t.j DS-a.Rezultate njihove vladavine znamo.

  4. Malo vise optimizma! Ako se nastavi sa ovakvim komentarima i delovanjem, naravno da se nista ne moze uraditi. Na nama svima je da pokazemo da se moze

  5. Od ponavljaca I neodgovornih trazite da potpisu deklaraciju o odgovornnosti??? Samo lud I glup mogu da izadjuu na izbore bez normalnog birackog spiska I nevoidljivosti na nacionalnim frekfencijama. Ako je. cilj da budu garnirung sa po 3,0001 udbaskih posto koje ce I’m datii ambasadori nemoj da nas cimaju sa izborima. Samo daju legitimitet uzurpatoru. A sto se tice potpisa stavljace ga svaki put , bez obaveza …

  6. Gledam potpisnika…..sve značajne ličnosti,moralne gromade,nema među njima latinskih podrepnih muva,ulizica i cinkaroša sopstvenog naroda i države.Treba Vukili da se zabrine da li će uspeti da osvoji 95% pored tako opasnog protivnika.Znate već… Bondstil,pakeraj, beeeež koliko te noge nose(pošto kod gazde neće biti mesta za jeftine sluge)

  7. ……..” kreatori Apela za odgovornost, koji je, pre manje od mesec dana, potpisalo oko 60 uglednih, nestranačkih ličnosti, javnih radnika iz sveta kulture i nauke preinačili su tekst u obavezujući Sporazum za odgovornu Srbiju sročen prema tačkama Apela.”.
    Za nepoverovati sta rade! Mislis neki sporazum kad ono tekst od pre mesec dana….. Za svo ovo vreme nisu mogli nista drugo da smisle nego da “ potpisu” apel …Neodgovorno, bezobrazno spram gradjana koji su koliko toliko gajili nadu da ce uciniti nesto originalno ( kad su vec oni stari, olinjali). I ko ce da izadje da glasa i da im ukaze poverenje ma koliko bio željan da ovi nestanu sa scene za vek vekova. Razocarenje za razocarenjem.

  8. Oko 15h sam ostavio komentar na ovu informaciju i postavio pitanje koliko dugo će izdržati da i ovaj sporazum ne prekrše i razbiju. Pri tome sam imao na umu koliko dana a ispostavilo se da je samo 4 (četiri) sata nakon potpisivanja, Boris Tadić na ekranima N1 raspalio iz svih oružja po Đilasu a saznajemo da ga Jeremić nije ni potpisao. Pogledajte, obaveza o ne napadanju je član 1, tačka 1 ovog „sporazuma“ !!! Živela ujedinjena opozicija !!! Navali narode 3. aprila, svi na birališta …

  9. Razmisliću dobro kome iz opozicije da dam svoj glas. U obzir dolaze svi, osim ovih koji su nam blokirali puteve i iživljavali se nad nedužnim građanima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.