Đilas: To što je Fajon rekla je neistina

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Pa jel ste maloletni ili zaboravni svo uništavanje ove države. Ja ću ipak uvek da pamtim kako su mi uništili firmu i izleteo ko kufer na vetrometinu. Odbijali mi 10% za obnavljanje sretsta za rad,novih kamjona,ali ljudi sve pojeli ili pokrali isti djavo.

  2. Kome ne valja ovde neki ide u demokratiju tamo gde je ima.dosta više plivanja po zemlji u kojoj živiš

  3. Hahahahahahahaha , pa on se bre do pre dva meseca kleo u njih , i pricao kako ovo ne mogu sami bez euro-parlamentaraca ….. Pa sada kad mu ne odgovara ponovo menja pricu. Sta je bre ovo , ko njemu veruje jeeeeeeee.???¿

  4. Veoma bitna stvar na kraju, „nikome nistanecemo dugovati“…znaci, do sada sta je sve Fajon uradila za vas, a hvalili ste je barem 50tak puta, dugujete joj dosta. Ako u evropske vrednosti spada da vi nekome dugujete nesto bog necega, da bi dosli na vlast, ja se nadam da nikada necete doci na vlast i da nam u tom slucaju akva Evropa ne treba.

  5. Krajnje vreme bilo da naučiš da čitaš izmedju redova, ipak ima nade da može da se desi.,,.

  6. Mene samo zanima, kako neko ko se nekada kleo u Tanju Fajon, sada govori ovakve stvari protiv nje? Toliko o karakterima ljudi.

  7. Ovo nećemo dugovati baš i nije trebao izgovoriti, sad kad ovi krenu da konstruišu DOS i njegovu vladavinu u apsolutnu izdaju i podaništvo onima koji su ih doveli na vlast. Ma čudo šta će sve njihovi mozgići da smisle.

  8. Bravo Dragane, glasam za tebe jer tebe AV najvise napada i blati, to zbog toga sto te se plasi. Ovi drugi ,,nazovi,, opozocioni lideri sutra bi bili uz skute AV. Hrabro i odluzno da OTERAMO OVO ZLO.

  9. Kada ni bojkot, ni posetioci iz EU nisu oborili AV, mora da je ta Fajon kriva za sve, zar ne?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.