Đilas: Tvrdim da će Vučić da padne na aprilskim izborima, Ponoš najbolji kandidat za predsednika

Ostavite komentar


  1. Ljudi vole Vučića jer je jedini iskren u tome što radi, opozicija nema nikakvih šansi!

  2. Jedva čekam 4. april, da Đilas shvati da nema ama baš nikakvu podršku građana.

  3. Kako si prijed davao i svoj djep tako bi isto sjutra to radimo.samo pusta obećanja da bi se ponovo uhvatio vlasti

  4. To bi bilo sasvim normalno kakvim se manipulacijama bavi Vucic, uvijek mu neko prijeti non stop nekakav atentat na njega.
    A on glumi zrtvu nikom nista ne radi i ne podvaljuje ni u Bosni ni u CG ni na Kosovo,Vucic je miran ko jagnje i svi mu podvaljuju.
    Dobro di dilo da ga Srbijanci sa manjinama maknu na izborima mirnim putem ako ostane i dalje kao presednik bice katadtrofe.
    Srbijom treba demokratija da zavlada isto kao u Nemackoj posle sloma Fasizma i Hitlerove ideologije.

  5. Bezi bre, sta lupetas, to su tvoji pusti snovi. Nedao Bog da taj olos kao i ti sto si da pobedi. Nema sanse. Netrebaju nama vuse nikad takvi lopovi kao sto ste vi. Samo mislite na svoje dzepove.

  6. Da li ovo Djilas nameće sopstvenu volju ostatku opozicije ili se meni samo čini? A drugo na osnovu čega tolika sigurnost da će Vučić da padne? Ko visoko leti…

  7. Na stranu politika, ali da li jos nekome ocaj čovek izgleda mnogo stariji nego pre samo godinu dana?
    Izgleda da politika uzima danak.

  8. Ti zapravo pričaš samo ono što bi ti želeo Đilase, kao i uvek narod ti nije bitan. April je sve bliži i pokazaće se da narod podržava Vučićevo zalaganje i sve što je do sada uradio za našu zemlju!

  9. Ponoš je ekspresno i apsolutno nezasluženo postao Načelnik generalštaba, mislim da ni njemu nije jasno kako se to desilo. Nekoliko vanrednih unapređenja i eto ga sa komandira kabine u generalštab i to na vrhu. Stvarno vam je jak kandidat za predsednika! Pa „ovaj“ će da vlada doživotno sa ovakvom opozicijom.

  10. Samo ds Ponoš uvede Srbijh u NATO i EU sto pre, pa posle moze kako hoce.

  11. Srbija svakim danom kako infrastrukturom tako i na mnogim drugim poljima napreduje,narod je prepoznao politiku koju vodi predsednik Vucic.Tvrdnje koje Djilas iznosi svaki gradjanin moze bez problema da demantuje jer napredak je evidentan u svim sverama.

  12. Odlično se rade ta istraživanja.
    Daj bože da Ponoš špajz može da napuni svojim glasačima.
    Posebno ako ga Đilas reklamira!

  13. Nakon dugog perioda propagiranja govora mržnje i pretnji revanšizmom, Djilas se pojavljuje sa sasvim drugom pričom. Sve će da uradi,da smisli, slaže ,obeća sa nadom da će pridobiti glasače.

  14. Djilas, moze da tvrdi i da je zemlja ravna ploca. To mu dodje na isto kao kada tvrdi da ce Ponos pobediti Vucica. Njegove tvrdnje su neozbiljne.

  15. Mnogo smo se mi naslušali tvojih obećanja, koja se nikad nisu ostvarila, tako te molim da ih zadržiš za sebe. Nisi se baš pokazao kao čovek od reči.

  16. Građani Srbije će se boriti da predsednik Vučić pobedi na izborima i bude dalje predsednik Srbije. Boriće se do kraja i podržati njegov rad za Srbiju.

  17. Jaoj, Djiki, tvoje želje, snovi i ambicije, su nerealne 1000%! Željno iscekujem taj 4.4. da shvatiš već jednom ako možeš da opoziciju u Srbiji gradjani ne mogu da smisle… Ponos je kandidat tek da imate kandidata.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.