Đilas: U nedelju Vučić bira opoziciju

Ostavite komentar


  1. Greška Điki… Građani Srbije su ti koji će dati svoj glas, oni biraju. Građani Srbije mogu videti koliko se gradi i obnavlja, što za vreme tvoje vladavine nije bio slučaj, te ti je i cenzus teško dostižan.

    1. Da najbolje mu je da izabere tebe jer onda zna se vladace jos 100 god.

    2. Aj prestanite vise svi sa tim “za vreme tvoje vladavine”! To vam Vucic svima u glavu usadio misao da je Djilas bio na vlasti. On je bio gradonacelnik Beograda i za to vreme se u Beogradu i te kako gradilo. Kakve veze gradonacelnik Beograda ima sa ostalim delovima Srbije? A to sto narod vidi da se toboz po Srbiji sada gradi, vidi zapravo jednu iluziju. Gradi se to je tacno, ali ne vidi da je javni dug porastao sa 15 kilojardi evra na preko 30 milijardi evra. Da su svi ti putevi i drugi infrastrukturni objekti visestruko skuplji od trzisne cene i da ih grade strane kompanije tako da sve to stvara duznicko ropstvo zbog koga cemo tek da ispastamo. To taj obican narod ne vidi jer nema gde da vidi obzirom da je 99% medija pod kontrolom drzave i Vucica koji i ne zeli da se to vidi.

    3. Dok su zuti bili na vlasti mislio sam neka umesto ovih dodne bilo ko jer od zutih ne moze gore. Kako sam samo pogresio. Moze gore i to mnogo gore. Mada iluzorno je praviti razliku izmedju zutih i naprednjaka, jer su skoro svi zuti, tj oni najgori kao sto su Vesic, Zorana, Mali, Trivanka, Krstic presli kod Vucica u stranku i sad se umesto u zatvoru kako je Vucic obecavao dok je bio opozicija, nalaze na vodecim pozicijama u drzavi.

  2. Ja mislim da je bojkot namešten.
    Razlozi zbog kojih to mislim su sledeći:
    1. Mlaka kampanja za bojkot
    2. Protesti jednom nedeljno. Mislim da je malo
    3. Izjave da će za godinu dana novi izbori.
    Zašto bi neko ko ima toliku vlast raspisivao ponovo izbore?
    4.Prelazna vlada od godinu dana a onda novi izbori , je smejurija.
    U tolikim smo govnima da prelazna vlada treba da bude i dva mandata ako treba, da sredi stanje u državi. Savezu očigledno to nije cilj, jer su u njemu stranke različitih političkih opcija.
    5. Lustracija se spominje stidljivo i sve ređe. Najviše je Dveri spominju, ali oni se inače neće ni pitati ništa kada se savez raspadne.
    6. Toliko je Đilas izreklamiran od strane SNS, da je sigurno sledeći naslednik Vučića. Đilas je tu da omogući da se Vučić „mekše“ prizemlji posle priznanja KiM. Zatim na vlast dolazi SZS koji će nam objasniti da su to sve međunarodni ugovori koje mi moramo da poštujemo i zbog geopolitičke situacije u svetu nije vreme da potežemo bilo kakve mere da bi vratili KiM.
    7. Odustajanje od „Bojkot liste“ i članova BO.
    8. Slušao sam Đilasovo izlaganje povodom malverzacija oko izgradnje postrojenja za preradu otpada. Sve se slažem sa njim, ali fali nastavak:
    KADA DOĐEMO NA VLAST I UTVRDIMO VAŠU KRIVIČNU ODGOVORNOST ZA ŠTETAN UGOVOR PO GRAD BEOGRAD, ZAVRŠIĆETE U ZATVORU I ZAPLENIĆEMO VAM SVU IMOVINU. STRANI INVESTITOR MOŽE DA NASTAVI SA IZGRADNJOM PO NOVIM USLOVIMA ILI RASKIDAMO UGOVOR BEZ OBAVEZE NA BILO KAKVU NAKNADU.
    Na to upozoriti banke koje daju kredite za takve mutne radnje.
    Vlast će sve da uradi da glasči opozicije ostanu kući a da njeni glasači izađu.

    1. Delimicno se slazem, mada ne mislim da su namesteni od strane AV, vec se verovatno gradi dogovor sa stranim silama koje su, gledajuci kroz istoriju svake manje drzave koja je imala diktatore, uvek uticale na promenu vlasti radi nekih svojih interesa.

  3. Šta se radi moderator, kako podnosis ovu sparinu? Mnogo vode i manje vina, pa će i komentari koje tvoje milosrdno srce ne obriše imati nekog smisla. Aj caos.

  4. Nikako da se načudim kojom brzinom se SNS botovi odmah jave da komentarišu Djilasove izjave. A sa druge strane vrh države i SNS stranke govori kako je on nebitan i beznačajan lik.

    1. Tek ćeš da se čudiš,nije ovo ništa.A posle 21.možeš samo da plačeš.

  5. Malo se Djilas zaneo…. gotovo je , davno je proslo vreme njegovih obmana i lazi.

  6. Kad pogledaš Đilasa,Trifunovica, Jeremića, Obradovića i Borka, shvatiš koliko je Nikola Šećeroski bio ozbiljan političar

  7. … posle će natati tišina i mir o bojkotu ni vi nećete pričati jer je to još jedna „promašena investicija“ bivših demokrata !

  8. Srbija je jaka zemlja ide napred nema predaje.Predsednik cini sve da povrati privredu i poljoprivredu.Radi sve da bih Srbiju postavio na evropski tron.

  9. Jedinstvo je nesto sto nas je u proslosti krasilo, i kvalitetna opozicija je deo koridora za bolju buducnost

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.