Đilas: Udruženo do promene sistema, a ne samo vlasti

Ostavite komentar


  1. I sta sad, treba da poverujemo da je Djilas novi Sasa Radulovic samo ce to nasminkanije da radi, a ne onako amaterski. Tja.

  2. Dzaba se trudiš Dragane, srbe vole ( i žele ) one koji ih laže i obećava , a Vučić je tu majstor.

  3. Tako je, sa nacosima boska obradovica i ultranacosima mladjana djordjevica, uz vodjstvo djilasa, napravice se nova siandinavija. I onda se cudite sto je sns na vlasti!? Btw o bjavite bar svaki 15. komentar, demokraticnosti radi. I uostalom samo parafraziram cedu. Ili ne?

    1. Ne mogu se piše ovako, odvojeno. Ah, takve greške se razumljivo ponekad potkradu genijalcima, sledbenicima Đilasa i ekipice.

  4. Napredna stranka mora da insistira na zadrzavanju u pritvoru momka koji je nosio vesala. Da ga ne zadrze, kako bi mogli eksploatisati sam slucaj?. Na kraju ce ga osloboditi jer nema prekrsaja u nosenju necega sto ne ugrozava bezbednost prisutnih. Samo da potsetimo; vesala i vesanje su bili naj omiljenija retorika radikala u vreme Vucka,Tome,Voje& co

    1. Ako se ne varam, slučaj su eksploatisali prvoborci opozicije: te SNS kadar, evo ga (momak u Nemačkoj), te db nameštaljka, provokacija. Kad se ispostavilo da je u pitanju problematična ličnost iz tzv. szs, povezana sa kriminogenim krugovima, šta onda? Da li stvarno mislite da neko veruje u vaše, 100 puta ponavljane floskule?

  5. Napadi koji su produkt licnog interesa su ocigledni. Ne menjati sistem 12 godina je krajnje licemerno, posebno u izjavama celnika opozicje da ga treba menjati danas. Strasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.