Đilas: Vučić dobio izbore koji nisu bili fer, ali broj glasova koji je dobio pokazuje da većina građana želi da on bude predsednik

Ostavite komentar


  1. Ako tebi Đilase nije jasno kako je Vučić došao do tih glasova, šta onda očekivati od običnih gradjana.
    Bez ucena, pretnji, prisiljavanja i kupovine glasova ne bi prešao ni 25 %. A to što mu vi iz opozicije to dopuštate je velika vaša sramota.

  2. , koji su glasali. Ako se odbiju penzioneri, imao bi oko 10%.

  3. Joj ovo žuto kuče samo reži i oće da dodje do kase propale mu firme to nesmemo dozvoli times

  4. Svi komentari su nebuloze, oni koji komentarišući ne vide dalje od nosa, a moguće da su i nedovoljno o obrazovani, „videla žaba kuju se konji pa će i ona

  5. Dragane navedi jednu stvar koju je Vučić pošteno uradijo. P. S. Laž, prevara, mućka, ucena, kriminal, nameštaljka, itd.

  6. Lepo si rekao vecina je rekla svoje koga zeli za predsednika i na vlasti.

  7. Ti Dragane nikako da shvatiš da se lupetanjem o izborima koji nisu fer, jer ti tako misliš, neće dobiti izbori. Jednostavno shvati da te narod neće i biće ti mnogo lakše.

  8. Izbori su bili itekako fer samo tebe i tvoje narod neće i nikada nećeš dobiti izbore jer si veoma poznat narodu.

  9. Narod hoće Aleksandra Vučića i to je dokazano na do sada mnogo izbora, jednostavno narod hoće politiku razvoja Srbije.

  10. Opet stil Kalimera i prazni govori. Naravno da su građani izabrali predsednika Vučića, i naravno da vama nije ništa fer, ko gubi ima pravo da se ljuti.

  11. Glasove koje ste dobili kao opozicija niste ili nismo odbranili. Sns je ucenjivao i krao na izborima a šta vi činite? Meni se čini iz teksta da ih abolirate odgovornosti.

  12. Ne daj Boze da ti Djiki ponovo dobijes neku funkciju,drz se ti svog posla,pametnije za tebe a lakse za nas gradjane!!!!

  13. Pa čekaj sad, meni ništa nije jasno! Kako nisu bili fer izbori, a broj glasova pokazuje da su građani želeli da Vučić bude predsednik? Malo kontradiktorno, G. Đilas. No, psi laju, karavani prolaze. Najbolji ostaje najbolji, što se iz priloženog vidi (2. mandat, a biće ih još).

  14. Bar priznaješ da je većina grsđana želi da Vučić bude predsednik

  15. Narod je sam imao priliku da odabere koga hoće. Predsednik Vučić je najbolji izbor što je većina i potvrdila.

  16. Jedino što si Dragane Đilas rekao da je velika većina građana Srbije svoj glas na aprilskim izborima rekla svoje koga želi za predsednika države.

  17. Narod je na izborima rekao svoje,a ti ako mislis do sledecih izbora samo da napadas,smucices se tom istom narodu,bolje menjaj taktiku na vreme.

  18. Retorika vlasti je proizvela društvo dubokih podela a to uništava državu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.