Đilas: Vučić hoće da nas posvađa sa Srbima koji žive u Republici Srpskoj

Ostavite komentar


  1. Kako stvari stoje necemo moci ni opstine u opstinu bez ausvajsa da idemo a kamo li u Republiku Srpsku… brutalan je taj govor u cilju zavadjanja srpskoga naroda.

  2. Toliku kolicinu mrznje prema njima ne seju ni muslimani I hrvati zajedno koliko ste vi posejali

  3. Ti bi hteo da se samo ti pitaš i da niko drugi nema pravo na sopstveno mišljenje. Do duše to i radiš u svojoj stranci i sa ostalim strankama koje držiš u šaci. Ko će da odlučuje u Beogradu odlučuju gradjani na glasanju kroz delegiranog kandidata pa i pomenuti gospodin iz Sokoca.

  4. I jesu cvecke!Do njihovog dolaska bilo je nezamislivo napraviti kuću u parku,evo Galenika ih je puna,parka nema ,posečen i to tampon zona između naselja i fabrike.Na šta je ličio Zemunski kej,pa ceo Zemun sa “privremenim” objektima.I to sve za glas,grabili su se da trampe moral za bilo šta korisno.,plac na Altini….Verujem da nisu svi takvi,ali oni koje znam,nažalost jesu.

  5. Sekli parkove i gradili/naselje Galenika/,trampili glasove za plac u Altini,bilo kom parku,lokal,bilo šta korisno,ne osvrćući se šta Beogradjani misle.Pogledajte “privremene”objekte u Zemunu,Malu Bosnu……to sve Bosanci koje znam .Verovatno ima i onih drugih,koji ne prodaju veru za večeru ali…..naselili a pre toga posekli park u Galenici,tampon zonu kod fabrike.Sve to gazenje,nepoštovanje Beogradjana je ostavilo trag,a sada i ovo.Izgubili su domove rodbinu,to je bilo strasno,raširili smo ruke….a oni su morali malo pažljivije ,ne može tako beskrupulozno ni ono ni ovo.a Beogradjani nikog ne mrze,to svi znaju pa i oni.

  6. Nepomenik će izazvati gradjanski rat .Ali fukara će u jednom momentu shvatiti da ga je vojska i policija napustila .Idiot sada hoce za zavadi Srbe sa dve strane Drine.Je idiota vidim u zatvoru .

  7. TI I PAJTIĆ STE UPROPASTILI DS… MARS IZ STRANKE… NIKADA NISTE BILI U VRHU STRANKE… ZADNJI PLAĆENICI A. VUČICA…

  8. Osim tebe i tvojih poltrona koje placas i klanjaju ti se niko drugi ne pominje R.S i narod u njoj kao neprijatelje i da im treba zabraniti ulazak u Srbiju tj.zatvoriti im granice i prikloniti se Kurtiju sto bi odgovaralo zapadnjacima!Idete protiv svog naroda a to je de facto unizavanje svog naroda i Srbije!

  9. Da naglasim nisam glasao ni za koga i ne interesujeme ova sarada u nedogled ali sam rekao svoje misljenje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.