Đilas: Vučić mi nudio da budem potpredsednik vlade

Ostavite komentar


  1. Svaka čast, 1998 osnovao kompaniju, a 2001 bila najveća u regionu. Verovatno neka šala? Ako nije, onda si definitivno sposoban čovek, samo ne zaboravi svoju sposobnost 2014 godine, kako je DS prošla sa tobom na čelu. A onda reci još da li si vratio mandat odbornika kada si napustio DS?

  2. Ima li još neko u Srbiji kome Vučić nije nudio neku visoku funkciju? Pa što javno niko ne reče kad mu je to nuđeno već godinu ili više godina kasnije? Ako ste tada ćutali gospodo, trebalo bi da ćutite i sada.

  3. E stalo mu je do fotelje, pa ne bira šta će da izjavi! Pa sigruno je da se razlikuju stavovi Aleksandra Vučića i Đilasa! Djilasu je stalo do fotelje a Aleksandru Vučiću do Srbije! To je velika razlika!

  4. Cim ovi Acini trolovi ovako primitivno navijaju znamo sta gospodaru smeta.
    Nadam se da ce se strahovi ove gamadi ostvariti sto pre!
    Ne misle valjda da ce proci bez zasluzene kazne?
    nece, nece…

  5. "Institucija koja hoda" unosi pometnju u redovima naprednih radikala. Vučić nema smelosti da mu se suoči javno,pred gradjanima veċ primenjuje Krletovu taktiku,zavadi pa vladaj. Sendvič taktika. Propala u najavi.

  6. Vreme je da nepismena Mega trend gospoda odu sa vlasti…nije ni ovaj Djilas dobar ali ovi nas unazadise ko niko!

  7. Đilas nema argumente za ono što priča, za one koji argumente imaju kaže da su nebitni. Elita laže građane a sada je jasno da najviše lažu sami sebe.

  8. Proslo godinu i pol i sada kao izlazi Djilas sa izjavom da mu je nudjeno mesto gradonacelnika ili potpredsednika.Zasto ne izadje pred predsednicke izbore i na taj nacin ne "pokopa Vucica"No kao mis se zavuko jer nisi sposoban ni za sta sta se radi u interesu gradjana vec iskljucivo kada tvoja licna korist u pitanju.To se i pkazalo kada ste bili "prvi covek" Beograda,grad propada ali vi se bogatite .

  9. Djilas blijira u svojim izjavama, da ga ne znamo mozda bi smo mu i poverovali. Njemu samo njegovi pajtasi iz opozicije mogu da ponude neku od najvaznijih pozicija zato sto bi se ugradjivali svi na racun gradjana Srbije ostalima Djilas nije ni na pameti a ponajmanje predsedniku Vucicu.

  10. Jučerašnjom sadržinom plana i izjavom da mu je nuđeno da bude potpredsednik vlade, Dragan Đilas viteški, sportskim duhom, što uvek znači da je u pitanju ličnost koja ima zdravo telo i zdrav duh, proziva Vučića, koji ima duh navijača. A to su ljudi neodvršene svesti, kompleksirani, frustrirani, a da bi opstali moraju da brane svoj ugroženi ego, a za to im treba da glume da su jedinstveni, tj. ponašaju se narcisoidno.Znači, od svake misli iznesne od strane Đilasa u jučerašnjim namerama kako će rukovoditi Prestonicom Vučić će pokušati da ih primeni njegov sadašnji gradonačelnik Beograda. Sadržina današnje Đilasove objave je provokacija koja uliva strah u kosti pritivniku, jer više dolikuje da je izgovorio Vučić nego Đilas. Izgubiti vlast u Beogradu predstoji gubljenje vlasti u Srbiji. Za egonarcistu je to opasnost ravna smrti. Upozorenje:strah od smrti brani se životom! Isti strah osećaju i svi vlasnici ili samo urednici medija koji isključivo rade da Vučića održe na vrhu vlasti. Lako je pogoditi koje strane sila(e) će u toj borbi podržati Vučića.

  11. "Verovatno sam jedan od retkih kome je nešto ponuđeno, a to je odbio"- Da li tu spada i mesto predsednika košarkaškog saveza Srbije. Zašto to nisi npr odbio dok je na vlasti Vučić??? Nemoj te jeftine fore da prodaješ i glumiš moralistu makar siti poznat!

  12. Ja tebe Vojvode ti meine serdare, "sto reko Sasa Jankovic. Neke stvari covek moze da svari, ali za neke prosto nema zeludac. Postoji dobra stara izreka koja glasi: "Tesko cerki koju majka hvali." Ovde smo culi tolko hvalospeva da sam tacno pomislio da je Beograd do 2014 bio u Becu, da se rajski zivelo i pomalo grcilo, od 2014. Beograd po Djilasu ostaje drugorazredna provincija, zato sto se verovatnije kasno vratio iz Beca. Kakva bi torta bila bez slaga, slag je stavio Dilas, a jagodu ko bi drugi nego Sasa Jaqnkovic koji je eto pre Toga trebao da bude premijer u Vladi u kojoj bi djilas bio podpresednik, ili eventualno Sinisa Mali.

  13. Kako to je ćutao sve ovo vreme? Ovo je čisto potez u kampanji, isto tako Vučić može da tvrdi da mu je Đilas nudio milione, a ja mogu da tvrdim da mi je Monika Beluči rekla da me voli. Inače, ovo poslednje je verovatnije nego Đilasova tvrdnja 🙂

  14. Vi,sns-ovci,vratite se odakle ste došli,povedite i Malog i Velikog sa sobom,hvala unapred.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.