Đilas: Vučić opet izgovara laž da sam se obogatio

Ostavite komentar


  1. Kada neko prijavi 22 miliona eura za porez šta čovek da kaže na to? Ne znam samo kako? Ostavio mu babo…

    1. ”Kada neko prijavi 22 miliona eura za porez šta čovek da kaže na to”?

      Svaki normalan čovek bi rekao ”bravo, tako se vodi firma i tako se puni državna kasa”. Ali ovo je zemlja sludjenih ljudi.

  2. Ha ha da nije smešno bilo bi žalosno. Vučić je iznosio javno dostupne podatke koje je lako proveriti… Činjenica je da su se mnogi okoristili na račun građana Srbije što se jasno vidi na standardu građana i sveobuhvatnoj situaciji u kojoj se Srbija danas nalazi.

    1. Mislite na Vucica iz Radikalne stranke koji je prozivao redom sve iz vlasti dok su Radikali istovremeno sa tom istom vlasti bili u dosluhu. I bez toga, ako vec tvrdite da postoje “ dokazi” iznesite ih sami a ne preko usta najveceg ovovremenog lazova.

    2. Kao opozicija iznosiš podatke. Kad si vlast i imaš javno dostupne podatke o nečijoj kriminalnoj aktivnosti onda sprovedeš postupak i strpaš kriminalca u zatvor.

  3. Vučiću je laž karakterna osobina. A daju mu glas tih oko 23% glasačkog tela koji još uvek nisu završeni mentalno. Da se razumemo, ljudi su nesavršeni, a dve trećine nedovršeni, od kojih pola od nedovršenih su „Granični slučajevi i njhove različite varijacije“

  4. Pa po kriterijima botova SNS a, on je budala! Šta mu je trebalo da to prijavljuje? I pitanje šta rade dr. Nebojša iz Bg a i onaj keramičar iz BIA, gde je taj presavijeni tabak pa na tužilaštvo? A vaša proklamovana borba protiv korupcije i kriminala? Izgleda da je poverena Rističeviću, Martinoviću, Atlagiću, …. biserima iz redova SNS poslanika, jedina muka je izgleda njihova nepismenost da taj tabak popune!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.