Đilas: Vučić ugrozio državne interese mešajući se u izbore u SAD

Ostavite komentar


  1. Večito najavljujete promenu vlasti!Da vas narod želi,to bi se i dogodilo!Ovako,ostaje vam da doveka kibicujete iz prikrajka!

    1. Ne lupetaj bre vise. Pokrali ste sve sto ste mogli. Sram da vas bude. Zar vas nije vise sramota. Pa vama je Vucic kriv za sve. Ne bi me iznenadilo da vam Vucic bude kriv u slucaju neke vremenske ne pogode. Nista vam ne vredi

  2. Iz dana u dan se pitam sta ce te novo izmisliti da bi blatili sadašnju vlast, nikad gora opozicija.

    1. Pa ne idu mu te prognoze nesto, to ce u sledecem predsednickom mandatu kako izgleda usavrsavati, pa bar da pogodi predsednika SAD 2024

  3. Čovek je sasvim u pravu, nešto slično je uradio i pre, kada je podržao Hilari, još je donirao, naravno, novcem ne iz svoh džepa, ukratko, štetočina…

  4. Ne vidim na koji nacin se to Vucic umesao u izbore u Americi? Moze li neko da me prosvetli.

  5. Šta priča ovaj čovek? Braćala ceo svet se uključio u američke izbore! Svi smo navijali za ovoga ili onoga a Srbija je većinski stala uz Trampa.

      1. Ne, botovska Srbija je bey mozga, ona zbog svoj retardiranosti može da stoji samo iza svog gurua. Trampovu pobedu je priželjkivao svaki razuman čovek, a nama Srbima je bilo od sudbinske važnosti da Tramp dobije. Teško da bi nam vratio Kosovo, ali bi naterao i njih i nas da budemo normalni ili da se ponašamo kao normalni. Bajdena smo već videli, kada je nosio barjak Klintonove politike. Možemo da očekujemo samo zlo. Demokratija ne postoji i nikad neće postojati, to je priča za maloumne i one koji maloumne koriste, da bi ih lakše opljačkali i njima manipulisali.

  6. Krug dvojke je mahnito podržavao Bajdena do tačke histerije i sad slave kao da su oni pobedili. Makar nešto da slave, kad već kod kuće ne mogu…

      1. Znaci svi mi koji ne mislimo kao ti,smo botovi i bez mozga?Hajde ukljuci mozak covece.

  7. Nigde zvanično Vučić nije podržao Trampa. Što se tiče medija, oni su bili polarizovani kao u Americi i svi su izabrali svog favorita. Da je pobedio Tramp šta bi onda bilo, gde da se sakriju (CN)N1 i ostala bratija koja je javno i pristrasno navijala za Bajdena?

  8. A ne, trebalo je vas da pita na koga se kladiti, pošto vi uvek sve pogađate! I politikom se bavite na nivou astrologije! Kako vas više nije sramota da lupetate…

  9. Dobro je primetio
    Sad će Bajdena da optužuju da se Srbija mesala u izbore kao što su svojevremeno optuživali Trampa da se Rusija mesala u izbore.

    B

  10. ako je ugrozio i treba da propadnamo , kada takvim dozvoljavamo da odavljaju duznost predsednika , malo nam je bilo sto nas je Milosevic totalno ekonomski unistio , sankcije UN , kompletno izgubljeni ratovi , bombardovanje i ponovo se bira predsednik iz partije SRS , ciji je osnivac osudjen za ratne zlocine . Nije kriv Vucic , vec narod sto to dozvoljava # Malo je Vuciceva Administracija zaduzila Narod Srbije sa 14 miljardi eura na 32 Miljarde , mora da mu se dozvoli da dogura do 60 miljardi , kao disident ga podrzavam u zaduzivanju , jer se sigurno necu kandidovati da otplacujem njegove dugove # nema nikakve evidencije gde je 18 miljardi eura otislo od novih kredita _ neka su 3 miljarde otisle na ,,puteve ,, gde je ostalo , u sta je investirano ? koje ce to investicije da otplacuju tih 18 miljardi eura , cudno mi je da ,,opozcija ,, prihvata da se kandiduje za sukcesora ove administracije sto podrazumeva otplatu svih uzetih kredita ? U cemu je tu poenta , da se kandidujes da vracas nesto ,gde je novac tragom nestao

    1. Borise samo si jedno zaboravio posle Milosevica (2000 god.) do Vucica (2012god.) je vremenski period kad je bilo bajno pa je zato narod glasao Vucica ,Dacia i ostale.Svo zlo političko je bilo u tom periodu.

  11. A kada se Tanja Fajon na vas poziv mesa u izbore u Srbiji, pa i u jednom gradu Sapcu, to je po vama super. Ma, ne brinite se vi za drzavne interese. To kada pobedite na izborima pa postanete vlast.

  12. Pametan taj neki Djilas pa Jeremic-sve znaju I to poslije bitke-pa cak mislim da znaju I gdje je nebo pribito

      1. Nisu bitni gispodjo Djilas, Jeremic i ostali…ali vi botovi ste toliko bedni ljudi , toliko male duse da je ogavno i jadno da se svakom normalnom povraca. Mislim da je i uzoj porodici mucnina od vas , bede jedne. Vucic i kompanija su sa prekidom na vlasti 30 godina, od tad traje unistavanje drzave, ekonomije , institucija. Ko se radovao ubistvu premijera , nego radikali i socijalisti. I sad ne sme niko da ih ni slucajno kritikuje. Sram vas bilo, gnjide jedne.

  13. Jel realno da svi rezultate izbora u SAD gledaju iskljucivo kroz temu „sta ce biti sa Vucicem?“

  14. Upravo slusam ministra Loncara,koji izjavi ovaj Bajden …( ovaj Bajden je predsednik Amerike ,ministre).i sve u stilu i recniku SNS- ovaca.
    Dzaba ti fakultetsko obrazovanje ,jer ono sto poneses iz kuce te obelezi .
    Zgrozena sam recnikom vladajucih.
    Predsednika ne smemo da komentarisemo,keramicar radi.
    Zar smo zaista takvi?

  15. Jao, evo pametnjakovića! Vučić je pre svega čovek i predsednik koji iznad svega voli svoju zemlju i gleda njene interese, što ti nikako i nikad nećeš shvatiti! Neko ko ne vidi dalje od svojih bankovnih računa i ďžepova ne može da shvati šta je patriotizam…

    1. Lik je amater. Kladi se na Hilari dobije Tramp. Kladi se na Trampa, dobije Bajden. Sledeći put se kladim na izbore u SAD, čim budem čuo koga podrži.

  16. Djilas može da odahne Tramp izgubio .Sa dolaskom Bajdena dolaze i pritisci i ucene povodom Kosova.Da je kojim slucajem pobedio Tramp napravio bi se kakav takav kompromis..Vučko bi mogao da vlada jos 20 g.Ovako će Djiki mnogo manje da čeka.Samo još da preko kuma obezbedi rusofile u Srbiji a ima ih 80% i ako su veverice pada gladaju za Djilasa eto novog predsednika.

  17. Nije li Gdin Vucic podrazo i Gdju Klinton. Izvlacimo li pouke da se ne treba istrcavati?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.