Đilas: Za godinu i po dana doći će do promene vlasti u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Đilas priziva drzavu u kojoj se postuje zakon, a dok je bio na vlasti, pretio je saobracajcu otkazom, samo zato sto ga je isti zaustavio zbog ucinjenog saobracajnog prekrsaja!
    Samo bez licemerja molim.

    1. A što niste tada o tome pokrenuli neku akciju, peticiju, bilo šta da nam „otvorite oči“ zajedno sa tim saobraćajcem?

      1. Ma nema tu promena dok ne ustane kuka i motika, a biće uskoro, kada krenu otpuštanja.

        1. Samo, sa druge strane ima mnogo više kuka i motika, a i duže su, pa ti ne bih savetovao da to radiš.

          1. Znaš buljiša bote skote da je za tebe oprem dobro zašiljen suvi neomašnjen i zasoljen glogov kolac…nemaš brige samo se opusti baš kao i kad botuješ.

    1. Don Djidolar priča o kriminalu funkcionera??? Da nije tužno, bilo bi smešno. On ne bi smeo ni da misli o tome, a ne da priča, da ima malo samopoštovanja. Što se izbora tiče, kad vidi svoj rejting, Don će opet bojkotovati izbore.

    1. Vlast će se promeniti posle nekih izbora kad narod tako odluči a ne lopovi.Ovo mu je već deseti termin isto kao i Obradoviću a Vučić sve jači.

  2. Ako planira opozicija da uz pomoć EU promeni vlast u Srbiji, gadno se prevarila, nema od toga ništa.

  3. Narod jasno vidi ko u uvoj zemlji radi, a ko ne. Izbori su pokazali koga narod podrzava i u koga veruje.

    1. Šta su pokazali? Oko pet miliona građana nije za SNS i to su pokazali ne glasavši za SNS.

      1. Uz brojne nepravilnosti prilikom glasanja, medijski mrak i pritiske koje vrši SNS, sporan je i broj glasača/gradjana koji podrzavaju ovu vlast.

    2. Da parafraziran jednog americkog novinara: Nacija ovaca uvek dovede tiranina na vlast.
      Toliko o narodu koji mu veruju.

    3. Da radite zaista radite ali za sebe i svoje dzepove. Veci ste lopovi od svih do sada, „zuti“ su za vas kao deca koja su krala zvake i slicice od corave kasirke.

    1. Da parafeaziram Andrića- Dugotrajna rđava vlast poremeti zdrav razum i narod ne razlikuje dobro i zlo

        1. Boki promeni ime u Koki pa da te kokaju tvoji žvalavi snosovci u picinom parku za ozbiljnije pare a ne ovako da im se daješ za dž.

  4. Sporazum opozicije i vlasti???
    Zar opozicija sama ne govori da je mafija zarobila državu?
    Kako ćete se sporazumeti sa mafijom?
    To će onda biti bilateralan mafijaši sporazum, opet na štetu i razočaranje naroda.

    1. Makedonija je nabliži primer kako EU može da pomogne opoziciji da se izbori za fer izborne uslove. Možr i Srbiji.

      1. Da, da abolira mafiju i dovede novu ekipu na vlast da joj služi.
        Bio je jedan 5. oktobar bez šestog, nadam se da se neće isto desiti ovoga puta.
        Kažem, nadam se, mada vidim da se ka tome ide.

      2. „Ina“, da… samo što Srbi nisu Makedonci. Bili su 5. oktobra 2000. Platili cenu za to, pa se opametili. Samo vi uživajte, i čekajte da vas neko dovede na vlast sa strane, a ne narod. Načekaćete se.

  5. Nisam citao ovaj tekst.Dovoljan mi je bio samo naslov.Ja bih bio jako srecan da se to desi, ali na zalost sa vama ovako sujetnima, nesposobnima i medjusobno posvadjanima-jako su male sanse za to. Narednih 6 meseci necete uraditi bas nista, jer nemate predstavu sta bi uopste trebalo da radite, onda cete od juna 2021 da kukate kako nisu fer uslovi i da se slikate u jos jednoj rundi unapred na propast osudjenih razgovora sa nekim bivsim evro parlamentarcima i onda cete da proglasite bojkot i beogradskih izbora jer se necete uspeti medjusobno ni oko cega saglasiti.A Beograd je kljucan. Ali vama su vaznije vase sujete od Beograda i naroda. Ja sam naravno bojkotovao izbore, ali ne vidim ni kedan znak da ste vi svi komplet sposobni i za prvi zajednicki korak a za smenu diktatora potrebno ih je najmanje 1000 jasnih i unapred osmisljenih….vi ste na zalost jedna velika nesposobna gomila

    1. Ma pašce on . ALI svi mole boga da NE izazove jos jedan RAT kao 1999, jer je taj rat poceo zbog njegove i Tomine podrške Miloški , gde nam SVI narodi Evrope bombama napravise stetu 100 mlrd €, I NIKOM NIŠTA.
      NI SVETI PETAR ne bi mogao tako opustosenu zemlju da vrati, a kamoli Democrate . Podsetim da su skinuli spoljni dug na 12mlrd $, a sada je 27 ?? KAKO bre ne vidite odakle ? Pa to je mogao I najgori nepismeni seljober da uradi i bude vam

      predsednik. VAMA a NE nama . Mi se nadamo da ce opet biti
      5.oktobar Ali NECEMO dozvoliti da nebude 6-ti kada cete morati i VI sendvicari u bajbuk banju proziveti sa vasim voljenim vodjom

  6. Samo me zanima na osnovu čega Đilas može da da ovakvu izjavu. On živi negde u svojim snovima daleko od realnosti.

  7. Za godinu i po dana će se rešiti kosmetsko pitanje, Srbija će ući u EU i onda zaista neće biti bitno ko je na vlasti. Ali sigurno neće biti ni Đilas, ni Jeremić ni Borko ni Zoran Lutovac….

  8. Da čovek ne poveruje, Dragan Đilas je i dalje u snu u kome će EU da natera Vučića da abdicira i preda vlast njemu po makedonskom receptu. Aman čoveče, promeni retoriku, ponudi ljudima REALNE stvari koje znače život a ne samo mržnju i populistička obećanja i laži, možda i dobiješ neki procenat glasova na sledećim izborima.

  9. Kaka udar vucicevih botova.
    Pala jutros podela sendvica sa vise salame nego obicno, a mozda i po jedna crvena, pa bubasvabe pobesnele od srece.

  10. Kako da ne! Aleksandar Vucic vodi odgovornu politiku i utice pozitivno na Srbiju za razliku od Djilasa!

  11. E kad ti kažeš, sigurno će se dogoditi. Dok ste vi iz opozicije takvi kakvi ste, vladaće još 20g.
    Na našu žalost.

  12. Izbori su pokazali koga narod podrzava i u koga veruje. Narod jasno vidi ko u uvoj zemlji radi, a ko ne

  13. Taj čovek je uveo velikog brata, komunalnu policiju,kao inženjer hvali se uspešnim biznisom preprodavanja sekundi RTS, Nova S postaje kao RTS , da li će Danas uspeti da ostane koliko toliko objektivan

  14. Možete me pljuvati koliko god želite, ali ja nisam propuštala mitinge, proteste, trošila sam puno energije i vremena na ubeđivanje mušterija da je za sve bolje da sklonimo crveno crnu koaliciju sa vlasti. Kako mi je DS uzvratio, ne samo mojoj porodici, nego svima koji nismo tražili za uzvrat ništa za energiju, vreme i ostalu pomoć uloženu u sklanjanje Crvene veštice i njenog supruga do stvaranja uređene države? Odustao je od reformi, poklonio članske karte zbrinutim na državnom kazanu i crvene prefarbao plavo-žutom bojom, uz mogućnost da nastave da rade onako kako su i do tada radili. Koalicione partnere, poput GSSa, su pojeli, baš kao što je i SNS progutao svoje koalicione partnere iz ’12. Razlika? Ne postoji, osim u suptilnosti.
    Kada oni koji ne znaju ništa drugo da rade, do da se bore za svoje dobro, shvate da je vreme za političku penziju, pa oslobode medijski prostor nekim novim klincima, tada će Vučić pasti.
    Matora opozicija mora da shvati da je nepoželjna, jer su nas svojim radom doveli ovde gde smo danas. Nije tajna da sve veći broj srba prodaje po smešnim cenama svoju imovinu i kupuje kućerke u turističkim mestima u okolnim državama, da tamo nakon penzije otvore trafičice i žive, poput svoje dece, u nekoj od evropskih država. Ti ljudi nisu spremni da vrate na vlast ofucane političare, koji su dokazali da se ne razlikuju od naprednjaka.
    Koliko ne želim da vidim Vučića&co na vlasti, podjednako ne želim da omogućim Jeremiću, Stefanoviću, Jankoviću i ostalima koji su napravili nove strančice da zasednu u fotelje i drže ruke u našem novcu.

    1. Koliko teksta za ipak botovsku zamenu teza…to je trebalo da pišeš 2008.g a sada deceniju i više posle ti si samo trubadur snosovaca možda i nesvesno a možda i podmazano veoma svesno.

  15. Botovi se toliko trude kao da je vrhovnik raspisao konkurs za najboljeg koga ce da povede sa sobom kad zavlada opsta bezanija. Oj botovi, kakva je podrigusa ovog jutra a?

  16. Epa prica o Koracima
    Prvi korak
    Zavirivanje u Budzet
    Drugi Korak
    Spremiti Torbe
    Treci korak
    Odneti sve

  17. Jedno te isto prica, posle svakih izbora. Ti, sigurno, neces vise biti vlast. Zatto nemoj da se zanosis, jer narod pamti, tvoju pogubnu vladavinu, kao i Tadicevu.

    1. Bote, vladbgd, oni nisu valjali i logicno izgubili vlast . A ovi posteni bote , jeli? Sta li vi botovi mislite kad ovi izgube vlast, od cega posle zaraditi apanazu? Jad i beda .

    2. Dovoljno je da bude direktor BIA u novoj vlasti slobodne Srbije…pa da konačno završimo sa vama gomnima i gotova stvar…toga se snosovci i buczavi im vrhovnik plaše kao deca babaroge i mogu ti reći s razlogom se plaše kao i svi botovi na komentatorluku…to je tako očigledno.

  18. Pitanje za g. Đilasa o kojem kriminalu i korupciji priča kada je on u njoj glavni i još konstatacija „što je babi milo to joj se i snilo“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.