Đilas: Zdravlje naroda ugroženo od strane sopstvene države

Ostavite komentar


  1. Ko kaze da je virus smesan dobije Karadjordjevu zvedu dugog stepena, ko poziva da se zastite ljudi je lopov.

    1. Ne kupi, već ih gubi, jer je prvo protiv mera, a sada je za oštrije mere, što ukazuje, da mu nije stalo do gradjana, već do sopstvene koristi, a to gradjani mogu i da vide.

  2. Gospodine Djilas, odlucite se jednom sta zelite. Kada su uvedene mere lupali ste u serpe, sada trazite da se mere uvedu.

    1. lepo receno samo nemoj njega nazivati gospodinom jer to nemoze nikada biti takvoj gospodi mesto im je u zatvoru

    2. Lupali smo u serpe jer nam nisu govorili istinu i pravi razlog za uvodjenje vanrednog stanja ., i lapsus i najsmesniji virus.
      Da li mogu. Martovski. brojevi obolelih i umrlih da se uporede sa sadasnjim stanjem?
      I nema ogranicenja za ulazak stranih drzavljana ,a bilo je tako ruzno optuzivanje gradjana koji su MORALI DA SE VRATE iz inostranstva. U SVOJU DRZAVU .
      ILI SRBIJA NIJE NJIHOVA I NASA .DRZAVA ?!

  3. I tako….pre par meseci pozivao da se izadje na ulice, zato sto mere ogranicavaju slobodu I nema opasnosti po zdravlje ljudi, sada bi isti taj covek da uvodi mere, zato sto toboze ovi uopste ne brinu o zdravlju naroda. Kad ni sam vise ne znas sta pricas i sebi ne verujes, onda se sigurno zoves, Dragan Djilas

  4. Opet teorije zavere… Drzava cini sve sto moze za dobrobit svog stanovnista, ali ne mogu oni to sami ako mi ne saradjujemo… a uvek se nadje neki moljac da komentarise i pravi se pametan…

  5. A kad je pozivao gradjane da izadju na ulice, to onda nije bilo ugrožavanje zdravlja gradjana?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.