Đorđević (Oslobođenje) pozvao na dogovor o napadanju Vučićevog režima i lažne opozicije

Ostavite komentar

  1. Mlađo, pa ne zanima ljude koliko je Vučić loš za Srbiju, to znamo. Deder reci šta ti hoćeš da napraviš od Srbije kad ovaj ode, to nas zanima, pusti napadanje i stubove srama.

  2. Mlađan Đorđević počeo redom da proziva kako on kaže nepodobne iz opozicije. Ali zato poziva samo poslušne koji će da napadaju Aleksandra Vučić, ali od tog njegovog apela nema ništa, jer narod dobro zna ko radi za njihovo dobro, a Đorđević radi lično za sebe.

  3. NDBG jesu malo neiskusni i prave grešku trenutno ali tvrditi da su oni sa Vučićem je za mene dokaz da je taj što to tvrdi u najmanju ruku sumnjiviji po tom pitanju.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

28. i 29. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.